SLUIT MENU

Inschrijvingen voor Webinar Week zijn nú geopend

Wil je in één week weer helemaal bij zijn op de laatste trends in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie? Dat kan tijdens de zevende editie van de Webinar Week, van 14 tot 18 februari. De inschrijvingen zijn nú geopend

In één week weer helemaal op de hoogte zijn van alle trends op de arbeidsmarkt?

ZiPconomy organiseert samen met Werf@& ook dit jaar weer een Webinar Week, waar specialisten uit ons vakgebied je bijpraten over wat nú van belang is om te weten. We starten op maandag 14 februari om 10.00 uur en eindigen vrijdag 18 februari om 15.15 uur.

We schotelen je 25 webinars voor tijdens die dagen, of beter gezegd: 5 dagen, 5 webinars per dag. Inschrijven is gratis en kan vanaf nu.

Elke dag een eigen thema

Elke dag in de Webinar Week heeft een eigen thema meegekregen:

Maandag 14 februari:

Recruitment Proces Automation

Met webinars en talkshows van: The Selection Lab, Byner, Joboti, Textkernel en Tigris. Je hoort hier onder meer de top 5 WhatsApp-toepassingen voor recruiters in 2022, maar ook kom je erachter hoe je slim gebruik maakt van je eigen data via automation.

Dinsdag 15 februari:

Professioneel inhuren in de praktijk

Met Hays, HeadFirst, Jellow, Hero en Netive. Deze dag hoor je bijvoorbeeld meer over de zes essentials voor de ideale freelancer funnel, wat interimmers nu echt zoeken in opdrachten, diversiteit & inclusie en hoe je interim talent matcht op cultural en personal fit. Plus aandacht voor inhuren met minder overhead en meer marge…

Woensdag 16 februari: 

Het verleiden van de latente doelgroep

Brockmeijer, UP in Business, Intelligence Group, Jobsrepublic, Cammio en Talmark vertellen jou deze dag alles over Het verleiden van de latente doelgroep. De verhalen die zij delen gaan onder meer over het unieke bewegen van de passieve baanzoeker en ook kun je hier horen hoe je succesvol IT’ers werft terwijl je (misschien) geen bekende grote speler in de markt bent.

Donderdag 17 februari:

Inhuur & Legal Issues (plus buitenland) 

Deze dag gaat onder meer over Legal Issues en over ‘het buitenland’ (al dan niet in combinatie met elkaar). Met sprekers van Bovib, Cicero, Brainnet, Malt en Uniforce. Onderwerpen als het belang van een kwalitatief goede aanbesteding, hoe ziet de freelance markt er buiten Nederland uit en waar moet je op letten bij inhuren vanuit het buitenland. Verder ook nog: data en een discussie webinar over (hervorming) van de arbeidsmarkt.

Vrijdag 18 februari:

Total Talent Management

Tijdens deze dag geven Indeed, Sterksen, Thomas, 8Vance en Mysolution een inkijk in hun visie op de toekomst van vast & flex. Je hoort tijdens deze dag o.a.  hoe TTA-aanpak er in de praktijk uitziet, maar ook hoe je talenten kan binden en ontwikkelingen in ecosystemen.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie