"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

KVK stopt met zzp-app KVK Connect

Aan app voor zelfstandigen komt op 8 januari een einde.

In 2017 is KVK Connect door KVK opgezet als platform van en voor zzp’ers. KVK Connect biedt zzp’ers de mogelijkheid om hun eenmansbedrijf te presenteren aan andere zzp’ers en onderling berichten uit te wisselen. KVK wilde op deze manier zzp’ers voorzien van relevante en betrouwbare informatie op maat. KVK heeft nu de conclusie moeten trekken dat het “potentiële bereik van dit product niet voldoende is en daarmee niet meer past in de nieuwe (digitale) strategie van KVK.”

Bij KVK Connect zijn meerdere functionaliteiten getest om een substantieel aantal zzp’ers te bereiken. In april 2019 werd KVK Connect nog uitgebreid met een opdrachtenmodule waarmee zzp’ers via de app konden reageren op opdrachten van ruim 50 (semi)overheidsorganisaties en op opdrachten van andere KVK Connect gebruikers.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie

Eén reactie op dit bericht

  1. Beter ten halve gekeerd… Alhoewel helaas alsnog tonnen aan publiek geld is verspild aan functionaliteiten en diensten die al lang vóór dit bijzonder ongelukkige plan op de markt beschikbaar waren.