"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Harvey Nash wint Staffing Award

Harvey Nash is uitgeroepen tot winnaar van de Staffing Awards als “Beste Intermediair van Nederland”.

Harvey Nash is uitgeroepen tot winnaar van de Staffing Awards als “Beste Intermediair van Nederland”. Het juryoordeel is tot stand gekomen op basis van online referenties door zowel kandidaten als klanten die zijn gecontroleerd door Ratecard, de onafhankelijke feedbacktool voor de flexmarkt. “We zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van Harvey Nash,” aldus Jeroen Sakkers van Victor Mundi, de initiatiefnemer van de Staffing Awards.

Naast opdrachtgevers die meededen aan de verkiezing voor ‘beste opdrachtgever’ deden intermediairs mee voor de verkiezing ‘beste intermediair’. Referenties vormen de basis voor deze verkiezing. Een reeks van criteria waren belangrijk voor de jury om uiteindelijk te bepalen wie tot winnaar beste intermediair kon worden uitgeroepen waaronder een video interview, algemene klanttevredenheid, algemene kandidaat tevredenheid, Net Promoter Score (NPS), kwaliteit van dienstverlening en prijs-/kwaliteitverhouding.

Uit de overall feedback van de referenten komt naar voren dat Harvey Nash daadkrachtig is, heldere communicatie heeft en zeer transparant is. Een korte samenvatting in cijfers: een 9,4 op basis van de referenties verzameld via Ratecard en een Net Promoter Score (NPS) van +83.

staffing-awards_harvey-nash“Wij zijn erg blij met wederom het winnen van een Staffing Award. Wij zijn er trots op dat wij onszelf de ‘Beste Intermediair van Nederland’ mogen noemen. Met name omdat het een award is die we hebben gewonnen op basis van de fantastische referenties van klanten, zelfstandig professionals en leveranciers. Maar ook omdat we een geweldige beoordeling hebben ontvangen van een professionele en onafhankelijke jury van de Staffing Awards.”, zegt Algemeen Directeur Jan Leen ’t Jong van Harvey Nash, internationaal Professional Recruitment en Outsourcing dienstverlener. “Wij zetten onze relaties centraal om hen met onze dienstverlening te kunnen ontzorgen zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.”

De referenties van onze klanten, leveranciers én de zelfstandige professionals spreken waardering uit over de kwaliteit onze dienstverlening en de samenwerking. Een fantastische stimulans om onze aanpak en inzet te vervolgen!

De video die Harvey Nash heeft ingezonden ten behoeve van de Staffing Awards kunt u bekijken: https://youtu.be/phKKoLrpiD0.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie