"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

MT top 10 interim management bureaus: weinig verschuivingen.

Yacht, Capgemini en Berenschot zijn volgens met blad Managementteam de beste drie interim-management bureaus uit 2016.

Al de nodige jaren maakt het blad Management Team rijtjes met de beste dienstverleners. En zo ook een top 10 van beste Interim Management bureaus.

De editie 2016 laat weinig wijzigen zien. Yacht staat wederom bovenaan. Opvallend is de terugkeer van Randstad Zorg Management, Staf & Professionals, het voormalige FunktieMediair. Met het net aangekochte BMC is de uitzender uit Diemen goed vertegenwoordigd in de top 10.

top-10-interim-management-bureau-2016

 

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie