"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Bekende namen weer aan top in MT top 10 van interim-bureaus

MT zet de beste bureaus voor interim management weer op een rij,.

Het blad Management Team heeft weer een top 10 gemaakt van beste Interim Management bureaus. Als onderdeel van het jaarlijks lezersonderzoek naar de beste dienstverleners en consultants.

In de top zien we bekende namen terugkomen. Yacht staat, na twee jaar afwezigheid, weer op de nummer 1 positie. Boer & Croon stond vorige jaar niet eens in de top 10, maar staan nu weer vertrouwt in de top 3. Nog steeds geen nieuwe spelers in de top 10. Custom management is de enige nieuwkomer. Maar nieuw is dit Baarnse bureau niet. Sterker nog, het is zo beetje het oudste IM bureau van Nederland.

beste IM bureaus 2015

Het onderzoek rangschikt de bureaus  – sinds enkele jaren – op basis van een aanbevelingsscore. In totaal deden 747 mensen mee aan het onderzoek.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie