"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Durf jij? Interim Challenge 2016

Hoe weet een opdrachtgever dat jij de juiste interim managers bent voor de klus? En hoe bewijs je dat? Doe mee met de Interim Challenge 2016!

Als interim manager heb je een enorme verantwoordelijkheid. Hoe weet een opdrachtgever dat jij de juiste man of vrouw voor de klus bent? Hoe bewijs je dat jij in staat bent om complexe verbetertrajecten uit te voeren? Doe mee met de Interim Challenge! Inschrijven kan nog tot 16 november.

_tn_0f72a3d1973e0c54

De Interim Challenge 2016 wordt georganiseerd door BLMC, bureau voor recruitment, interim management en verandertrajecten in de supply chain. Directeur Michel van Buren: ‘Opdrachtgevers benaderen ons steeds vaker voor complexe opdrachten en strategische verbetertrajecten. We willen ons netwerk daarom graag uitbreiden met meer interim managers die in staat zijn om zulke opdrachten uit te voeren. De kwaliteit van een professional bewijst zich vooral in de praktijk. Vandaar deze challenge, waarin een praktijkcase centraal staat. Het is bovendien een mooie kans voor deelnemende interim managers om zich in de pers en bij het bedrijfsleven te profileren.’

Supply chain case

De deelnemers aan de Interim Challenge 2016 krijgen een complexe praktijkcase voorgeschoteld. Die heeft een sterke supply chain component. ‘De supply chain is veel meer dan logistiek,’ verklaart Michel. ‘Het gaat om de hele waardeketen, van grondstof tot eindklant. Een supply chain manager moet dat hele proces overzien en kunnen aansturen, ook op de onderdelen waarvoor hij niet de lijnverantwoordelijkheid heeft. Het is een pittig vakgebied waarvoor je een duizendpoot moet zijn die sterk in zijn schoenen staat. In een interim situatie geldt dat nog eens extra sterk.’

Doe mee en laat zien wat je waard bent!

Elke deelnemer die de case goed uitwerkt, krijgt de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij BLMC Interim Community, met toegang tot interessante opdrachten. De vijf finalisten worden uitgenodigd voor het congresSurvival of the Fittest’ op 14 januari 2016 in Burgers’ Zoo te Arnhem. De winnaar presenteert zijn case hier aan de top van het Nederlandse bedrijfsleven en krijgt persaandacht via de mediapartners.

Ben je zelf interim manager met supply chain expertise? Durf jij te laten zien wat je waard bent? Meld je dan vandaag nog aan voor de Interim Challenge 2016!

Meer informatie, voorwaarden en aanmelden: www.blmc.nl/interimchallenge

Aanmelden kan nog tot 16 november 2015.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie