"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Nyenrode Congres ‘Flexibilisering van Kennis’ 19 april. Oproep voor interessante casuïstiek.

Op 19 april 2013 organiseren wij op Nyenrode het tweede congres in de reeks Flexibilisering van Kennis. Tijdens het congres van  vorig jaar werd duidelijk dat het niet direct gaat om de persoon, maar om de kennis die hij of zij meebrengt/vertegenwoordigt.

Naast een aantal key-note sprekers zullen wij in de middag 5 verschillende platforms organiseren, waarbij flexibilisering in onderwijs, zorg, industrie, overheid en zakelijke dienstverlening centraal staat.

Ons verzoek is of u ons bekend wilt maken met flexibiliseringprojecten (lopend, geïnitieerd of nog in de idee fase) waarvan u zegt dat zij van belang kunnen zijn in de voorbereiding van het congres of zelfs een plekje daarbinnen moeten krijgen.

Nadat wij de reacties hebben ontvangen, zullen wij contact zoeken en samen overleg plegen over vervolgstappen. Doel is wel om een reader uit te geven waarin de projecten gepresenteerd zullen worden. Ook meningen pro en contra of incidenten die zich voorgedaan met betrekking tot flexibilisering hebben onze interesse. Ook deze willen wij verwerken in de reader.

Een open uitnodiging. Mochten er vragen zijn, dan ben ik gaarne bereid daarop in te gaan. Voor reacties: klik hier voor mijn ontactgegevens.

Prof. dr. mr. Leo Witvliet is onder andere hoogleraar interim management en flexibiliteit van kennis aan Nyenrode en mede oprichter van het Instituut Interventie Management (IIM). Bekijk alle berichten van Leo Witvliet