"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Dennis Luyten wordt nieuwe CEO van Brisker Group

Elcke Jansen gaat de Brisker Group verlaten en legt hiermee ook haar rol als CEO neer. Dennis Luyten, oprichter van Brisker en mede-bestuurder, vervulde de rol al eerder en zal vanaf nu de rol van CEO weer op zich nemen.

Na 7 jaar onderdeel geweest te zijn van de Brisker Group, heeft Jansen besloten dat dit een mooi moment is om het stokje over te dragen: “Met de kennis en ervaring die Brisker Group momenteel aan boord heeft, heb ik er alle vertrouwen in dat het huidige succes voortgezet wordt. Met dat gevoel van vertrouwen heb ik besloten om mijn functie bij Brisker neer te leggen.”

Dennis Luyten neemt, zoals gezegd, haar rol over en treedt als CEO tevens toe tot het bestuur van de NBBU. De directie van Brisker Group bestaat verder nog uit Peter Schrijnemaekers (CFO).

Luyten neemt als oprichter van Pay for People ruim 25 jaar ervaring in de flexbranche mee. “Ik kijk enorm uit naar het uitbouwen van het succes van onze labels en wil Elcke bedanken voor alles wat zij de afgelopen jaren heeft neergezet tot waar Brisker nu staat. Samen met Peter als CFO borduren we hierop voort en zien we bijzonder positief uit naar de toekomst met een ijzersterk team van collega’s.

Lees meer:

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *