"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Circle8 lanceert nieuwe campagne : The ones who keep growing

Circle8, partner voor externe inhuur van professionals, lanceert vandaag een grote mediacampagne om haar naamsbekendheid te vergroten. De campagne draagt de naam “The ones who keep growing’ en is een creatieve doorvertaling van Total Talent Flow, de nieuwe visie van Circle8 op human capital.

Op 1 december 2022 maakte arbeidsbemiddelaar De Staffing Groep, onder meer bekend van voorloper IT-Staffing, bekend per direct verder te gaan als Circle8. Tegelijkertijd werden ook de ambities wereldkundig gemaakt: een top 3-speler worden in de Nederlandse staffingmarkt.

Bijna een half jaar later worden deze ambities kracht bijgezet met een nieuwe mediacampagne: we got the best jobs for ‘The Ones Who Keep Growing’.

Gert-Jan Schellingerhout, CEO van Circle8: “Wij vinden geschikte professionals, verbinden hen aan de mooiste organisaties, zorgen ervoor dat zij de gewenste groei doormaken en voortdurend op de juiste plek zitten. Die continue doorstroom van talent noemen we Total Talent Flow.  Vaak wordt bij talent gedacht aan jonge mensen, maar iedereen heeft talent, ook de ervaren, meer senior professionals. De vijver wordt niet vanzelf groter in deze schaarse arbeidsmarkt. Voor ons is het daarom volkomen logisch ons te richten op het laten groeien van deze talenten, van de professionals die via ons bij onze opdrachtgevers mooie opdrachten vervullen.  Groeien de professionals, dan groeien onze partners en opdrachtgevers. Wij zijn er voor hen allemaal: the ones who keep growing.”

Vanaf 8 mei is Circle8 vier weken lang te vinden langs de drukste snelwegen, op abri’s en natuurlijk heel veel online. Ook is er een speciale campagne website.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie