"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Frederieke Schmidt Crans (Bovib) over de laatste politieke ontwikkelingen rond zzp-beleid

Wat staat er op de politieke agenda voor als het gaat om zzp-beleid? En wat betekent dit voor intermediairs en opdrachtgevers? Dat vertelden Hugo-Jan Ruts (hoofdredacteur ZiPconomy) en Frederieke Schmidt Crans (voorzitter Bovib) tijdens de webinarweek.

Een nieuw kabinet, een nieuw geluid wat betreft arbeidsmarktbeleid. Minister Karien van Gennip (Sociale Zaken) presenteerde deze zomer haar visie en plannen in een hoofdlijnenbrief. Wat deze plannen betekenen voor intermediaire dienstverleners, dat weet voorzitter Frederieke Schmidt Crans. Zij verdiepte zich in de plannen en spreekt regelmatig beleidsmakers en kamerleden.

Tijdens de Werf& en ZiPconomy Webinar Week hielden Schmidt Crans en hoofdredacteur Hugo-Jan Ruts van ZiPconomy een speciaal webinar over dit thema. Ruts en Schmidt Crans praten je in een half uur bij over arbeidsmarktpolitiek en de gevolgen voor zzp’ers, opdrachtgevers en intermediairs.

Webinar ‘de laatste politieke ontwikkelingen’

In dit webinar leer je:

-De belangrijkste punten uit de hoofdlijnenbrief Arbeidsmarktbeleid;

-De mogelijke gevolgen van het nieuwe beleid voor zzp’ers, intermediairs en opdrachtgevers;

-De politieke agenda: bijeenkomsten, debatten en brieven die binnenkort van belang zijn.

Bovib, de vereniging en branche-organisatie van de onafhankelijke inhuur-intermediairs in Nederland. Bekijk alle berichten van Bovib