"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Keuzes maken als interim-manager: vrijheid, blijheid?

Je eigen tijd indelen. Dat klinkt aantrekkelijk, maar vereist ook discipline en keuzes maken. Dat geldt voor alle zelfstandig ondernemers, maar zeker ook voor interim-managers. Hoe pak je dat aan? Experts en vakgenoten geven tips in het zesde e-magazine over interim-management.

Als interim-manager ben je een passant van betekenis wordt wel eens gezegd. Nergens echt bijhorend zweef je tussen werelden en is vrijheid een groot goed. Je eigen tijd indelen klinkt aantrekkelijk, maar vraagt ook discipline. Want voor je het weet is de balans tussen privé en werken zoek. Iets dat versterkt wordt door het nieuwe hybride werken, een blijver sinds de coronapandemie. En nee zeggen heeft mogelijk gevolgen voor je vervolgopdrachten, waardoor je steeds hetzelfde blijft doen. Belangrijk dus om te weten hoe je je keuzes kunt beïnvloeden.

Keuzestress of keuzevrijheid op de interim-managementmarkt

De zesde editie van het e-magazine over interim-management gaat in op keuzes maken. Veroorzaakt dit keuzestress of juist keuzevrijheid? Ook besteden we aandacht aan onderzoek naar de interim-managementmarkt in Nederland en daarbuiten, zoals de USA. Traditiegetrouw is in het e-magazine ook het laatste nieuws te lezen over de status van de zzp’er vanuit de Haagse politiek.

Inhoud e-magazine interim-management

Bekijk het hele e-magazine – met tal van verhalen over interim-management.

Joke Twigt was jarenlang zelfstandig interim-manager. Zij heeft uiteenlopende opdrachten uitgevoerd bij o.a. overheid, non-profit organisaties en financiële dienstverlening, zowel nationaal als internationaal. Zij stapte uit de opdrachtuitvoering en behield connectie met het vak door erover te gaan schrijven. Zij is redacteur interim-management voor ZiPconomy. Bekijk alle berichten van Joke Twigt