"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

ZZP Nederland neemt ZZP Barometer en zzp-events over

Belangenbehartiger wil met overname zzp’ers in Nederland nog beter op de kaart zetten.

ZZP Nederland heeft het event Dag van de ZZP’er, de  FOTY-awards en ZZP Barometer overgenomen van VictorMundi. De belangenbehartiger wil met deze overname de zzp’ers in Nederland nog beter bedienen en op de kaart zetten.

De Dag van de ZZP’er is een jaarlijks evenement. Op deze dag wordt het ondernemerschap gevierd. Ondernemers gaan met elkaar in gesprek en er worden verschillende lezingen en workshops over het ondernemerschap aangeboden. Op die dag wordt ook de Freelancer of the Year (FOTY)-awards uitgereikt.

Met de overname van ZZP Barometer heeft ZZP Nederland de mogelijkheid om informatie op te halen bij een grote groep zzp’ers die niet afkomstig is uit de eigen achterban.

Directeur Frank Alfrink van ZZP Nederland: “Als grootste organisatie voor zzp’ers in Nederland, zijn wij blij dat wij nu ook hét eendaagse zzp-event voor zzp’ers in huis hebben. Dit is voor ons een uitgelezen kans om ons kenbaar te maken bij een nog groter publiek. De ZZP Barometer en de FOTY-awards maken het plaatje compleet”.

Jeroen Sakkers, samen met zijn broer Robbie oprichter van VictorMundi; “Het doet altijd pijn om afscheid te nemen van iets waar je meer dan tien jaar met veel plezier aan gewerkt hebt. Maar de pijn wordt verzacht nu we weten dat de Dag van de ZZP’er, de FOTY-awards en ZZP Barometer in goede, vertrouwde handen komen.” De broers gaan zich focussen op hun bedrijf Ratecard.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie