"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Ondernemend Nederland tijdens verkiezingscampagne op pad met Ondernemersmanifest

Kan de lokale politiek iets betekenen voor zp’ers? ONL vindt van wel en komt naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen met 20 aanbevelingen.

In het hele land nemen lokale politici en bestuurders het Ondernemersmanifest in ontvangst. Lokale politiek en besluitvorming blijven belangrijk voor ondernemers, daarom gaat ondernemersorganisatie ONL de komende tijd bij zoveel mogelijk gemeenten langs.

Jan van Zanen, burgemeester van Utrecht, ontvangt het Ondernemersmanifest van ONL uit handen van Hans Biesheuvel.

Met ondernemers uit het hele land heeft ONL praktische handvatten opgesteld waarmee lokaal meer bedrijvigheid, werkgelegenheid en levendigheid gecreëerd wordt. Tot de verkiezingen 21 maart zal  ONL in naar verschillende gemeenten gaan om het manifest te overhandigen.

Praktische tips

Ondernemers vanuit het hele land hebben meegedacht en -geschreven aan het ondernemersmanifest. Dit heeft geleid tot praktische tips zoals het op tijd betalen van de rekeningen en het gebruiken van aanbestedingskracht om lokale ondernemers te steunen. Ook in de zoektocht naar talent kunnen gemeenten een doorslaggevende rol spelen.

ONL gaat er vanuit dat er beter naar ondernemers geluisterd wordt zodra er nieuwe regels of nieuw beleid gemaakt wordt. Het ondernemersmanifest biedt concrete voorstellen om ondernemerschap te stimuleren.

Het ondernemersmanifest van ONL is hier na te lezen.  

  • Lees meer over : ZP & Gemeenteraadsverkiezingen 2018 via deze link
De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie