"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

De Grote Wet DBA Quiz! Hoe goed ben jij op de hoogte?

Hoe goed kent u de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties en andere nieuwe wetgeving rond inhuur van zzp’ers en andere vormen van flexibele arbeid? Test uw kennis in de DBA Quiz en maak kans op een van de vijf gratis congreskaarten voor de Nationale FlexPraktijkdag 7 april 2016 in Bussum.

Hoe goed kent u de als opdrachtgever van zzp’ers de Wet Deregulering Beoordeling ArbeidsrelatiesTest uw kennis door midden van deze vragen en test zo of u klaar bent voor 1 mei als de VAR verdwijnt. 

ps. onder alle deelnemers aan de quiz zijn vijf congreskaarten voor de Nationale FlexPraktijkdag 7 april 2016 in Bussum verloot. De winnaars krijgen op 31 maart bericht. U kunt nog wel aan de quiz meedoen, maar meedingen naar die vrijkaarten is niet meer mogelijk. Inschrijven voor het seminar kan vanzelfsprekend nog wel:

nationale flex praktijkdag

 

ZiPconomy geeft ruimte aan auteurs die eenmalig een artikel willen plaatsen op ZiPconomy. Naam en functie van deze gastbloggers worden onder het artikel vermeld. Bekijk alle berichten van Gastblogger

2 reacties op dit bericht

  1. Volgens mij klopt bij Q3 het voorgestelde antwoord niet: het werken met een modelovereenkomst is niet verplicht, dus ook niet voor een nieuwe opdracht bij dezelfde opdrachtgever. E.e.a hangt af van a) de context van de opdracht en b) of het duidelijk is wat de arbeidsrelatie is.