"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Myler en IT bemiddelaar Jenrick gaan samen

mylerMyler en IT bemiddelaar Jenrick bundelen hun krachten om door te groeien tot het leidende platform in Nederland voor het zoeken naar en plaatsen van flexibele professionals bij organisaties. Onder leiding van CEO Toon van Bodegom en Geo van der Wilk, de recent aangetrokken COO van Myler, zullen de komende maanden plannen geconcretiseerd worden om de specifieke kracht van zowel Myler als Jenrick zo samen te brengen dat de gecombineerde onderneming nog meer kan betekenen voor haar klanten en zelfstandige ICT professionals.  

Over Jenrick

Jenrick werd in 1986 opgericht als onafhankelijke specialist in het bemiddelen van zelfstandige IT specialisten. Daarmee is het bedrijf een van de eerste IT bemiddelaars uit Nederland met veel kennis en ervaring in de markt. Jenrick kent een aansprekende opdrachtgeversportefeuille met zowel profit als non-profit organisaties. Jenrick heeft een loyale kring van professionals en leveranciers en werkt met een kundig, betrokken en professioneel team.

De directie van Jenrick draagt 100% van haar aandelen over aan de nieuwe Myler Holding B.V. Dit vanuit de overtuiging dat voor het borgen en verder uitbouwen van de dienstverlening schaalvergroting en een verregaande samenwerking gewenst is. Het samengaan van Jenrick en Myler vergroot de positie in de markt en voegt onmiddellijk complementaire dienstverlening toe.

Ambitie Myler

Myler wil de beste oplossing zijn voor ondernemingen om efficiënt passende kandidaten voor een succesvolle uitvoering van hun ICT projecten te vinden en in te huren.  Verder heeft Myler de ambitie om het nummer één platform voor flexibele professionals zijn voor het vinden van de leukste en meeste uitdagende opdrachten. Door het samengaan met Jenrick versterkt Myler haar positie binnen de non-profit sector en breidt haar netwerk in de technologie, finance en telecom branche verder uit. Eerder deze maand maakte Myler al bekend dat 2 Equity Partners mede eigenaar van Myler is geworden.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie