"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Online bemiddelingsplatform Myler krijgt nieuwe investeerder.

Myler, een online bemiddelingsplatform van met name ICT’ers, krijgt een nieuwe investeerder: H2 Equity Partners. Met de nieuwe investeerder wil Myler het leidende platform in Nederland voor het zoeken naar en plaatsen van ICT professionals bij organisaties worden. H2 Equity Partners is opgericht in 1991 en is een onafhankelijke ‘value-add’ investeringsmaatschappij met kantoren in Amsterdam en Londen.

Myler is opgericht in 2009 door Achmea en Toon van Bodegom, de huidige eigenaar en CEO, als oplossing voor het contracteren van Zzp’ers en suppliers in met name de IT. Myler biedt opdrachtgevers een online omgeving waarbinnen de flexibele schil met professionals en suppliers  beheerd kunnen worden. Myler wil name deze investeerder het nummer één netwerk voor ICT zelfstandigen en professionals zijn voor het vinden van de leukste en meeste uitdagende ICT opdrachten. Ter ondersteuning van de groeistrategie heeft Myler recent haar team versterkt met Geo van der Wilk, die per 1 april 2015 de functie van COO vervult. Van der Wilk was hiervoor onder meer werkzaam als CEO bij Fujitsu Benelux en als divisie directeur bij Logica.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie