"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Spaart u voor uw pensioen? Onderzoek onder ZZP’ers.

Wat nou pensioenakkoord? Als zzp’er heeft u het gelukkig zelf in de hand. Of toch niet? Bent u al bezig met uw pensioen? En weet u of u voldoende pensioen opbouwt? Veel zelfstandige ondernemers zien pensioen als iets voor later. Maar hoe eerder u ermee begint, hoe meer u aan het einde van de rit overhoudt.

Er zijn nog steeds veel onduidelijkheden over wat zelfstandige ondernemers motiveert of juist weerhoudt om voorbereidingen te treffen voor hun pensioen. Daarom is het belangrijk om meer inzicht te verwerven in de pensioensituatie van zzp’ers.

Platform Zelfstandig Ondernemers (PZO) vraagt u daarom mee te werken aan het onderzoek van Elise Schutte. Zij doet voor PZO onderzoek naar de drijfveren van zelfstandige ondernemers om te plannen en sparen voor de oudedagsvoorziening. Daarmee levert u een bijdrage aan productinnovatie, zodat de communicatie ten aanzien van pensioenen voor de doelgroep zzp’ers aanzienlijk verbeterd kan worden.

U kunt meedoen door te klikken op deze link. Onder de deelnemers verloten we 3 exemplaren van het Handboek voor de zzp’er van Arjan Dasselaar!

PZO is één van de grootste belangenbehartigers voor zelfstandige ondernemers en heeft de wens het zelfstandig ondernemerschap duurzaam te borgen. Bekijk alle berichten van PZO

Eén reactie op dit bericht