SLUIT MENU

VBIM

De Stichting Verzekeringsbelangen Interimmanagers, kortweg VBIM, is in 1993 opgericht door twee interimbureaus. VBIM heeft de professionele beroepsuitoefening en vakontwikkeling van de interimmanager als zelfstandig ondernemer hoog in het vaandel staan.Om dat te ondersteunen heeft de VBIM als doelstellingen: Het collectief aanbieden van goede en goedkope verzekeringen, specifiek gericht op de beroepsuitoefening van interimmanagers en interimbureaushet collectief aanbieden van een pakket aan privéverzekeringen.H et collectief aanbieden van financiële produkten zoals hypotheken, pensioenen, beleggen, autolease, kredietarrangementen, private banking. Het ontwikkelen en arrangeren van schaduwmanagement en coaching voor deelnemers. Het professioneel ondersteunen van startende (deelnemende) interimmanagers. Het organiseren van professionalisering-bijeenkomsten voor deelnemers

Naar website
Terug naar de keuzetool
Vind advies & tooling

Vind uw beste adviesbureau, MSP of broker

Advisering organisaties over flexibele schil, inhuur ZZPers, verhouding vast- en flexibel personeel, brokers, contractmanagement, Managed Service Providors (MSP)

Vind advies & tooling
Vind bemiddelingsbureaus

Ondersteuning bij het vinden van interim professionals

Overzicht van bureaus die bemiddelen tussen opdrachtgever en ZiPer.

Vind bemiddelingsbureaus
Vind websites & apps

Tools en informatie voor zelfstandige professionals

Websites met informatie voor en over flexmarkt en ZP’ers, belangenbehartigers en verwijzingen naar handige app’s en tools voor ZP’ers.

Vind websites & apps

Vind alle interim opdrachten bij organisaties

De ZiPconomy marktplaatsenkaart is een overzicht van meer dan 200 organisaties (non profit en profit) die een (eigen) online marktplaatsen, inhuurdesks of jobboard gebruiken voor het inhuren van zelfstandige interim professionals / zzp’ers .

Vind Marktplaatsen
Vind jobboards

Vind commerciële opdrachten met interim opdrachten

Matching van vraag en aanbod van ZiP-opdrachten

Vind jobboards
VMS tool banner
VMS Selectie tool

Vind uw Vendor Management Systeem

Maak een selectie uit een 15-tal voor de Nederlandse markt beschikbare Vendor Management Systemen (VMS) om uw externe inhuur mee te beheren en te sturen.

VMS Selectie tool