"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

SollicitatieBlog.nl

logo sollicitatieblogDe beste voorbereiding op de arbeidsmarkt. Kom alles te weten over solliciteren en de topbedrijven waarbij je wilt solliciteren zoals EYDelta Lloyd of Deloitte. Je vindt hier een groot aanbod van sollicitatietipswerkervaringenoriëntatietips of tips voor een buitenlands avontuur. Lees bijvoorbeeld hoe je je als sollicitant moet gedragen tijdens een sollicitatiegesprek, hoe de sollicitatieprocedure van PepsiCo verloopt, hoe het is om te werken bij ABN AMRO of wat de kansen zijn voor starters bij Philips. Voor ieder hoogopgeleid talent zijn er kosteloos en eenvoudig sollicitatietips en werkervaringen te vinden, om je te helpen bij de voorbereiding van een nieuwe baan.

Naar website
Terug naar de keuzetool
Vind advies & tooling

Vind uw beste adviesbureau, MSP of broker

Advisering organisaties over flexibele schil, inhuur ZZPers, verhouding vast- en flexibel personeel, brokers, contractmanagement, Managed Service Providors (MSP)

Vind advies & tooling
Vind bemiddelingsbureaus

Ondersteuning bij het vinden van interim professionals

Overzicht van bureaus die bemiddelen tussen opdrachtgever en ZiPer.

Vind bemiddelingsbureaus
Vind websites & apps

Tools en informatie voor zelfstandige professionals

Websites met informatie voor en over flexmarkt en ZP’ers, belangenbehartigers en verwijzingen naar handige app’s en tools voor ZP’ers.

Vind websites & apps

Vind alle interim opdrachten bij organisaties

De ZiPconomy marktplaatsenkaart is een overzicht van meer dan 200 organisaties (non profit en profit) die een (eigen) online marktplaatsen, inhuurdesks of jobboard gebruiken voor het inhuren van zelfstandige interim professionals / zzp’ers .

Vind Marktplaatsen
Vind jobboards

Vind commerciële opdrachten met interim opdrachten

Matching van vraag en aanbod van ZiP-opdrachten

Vind jobboards
VMS tool banner
VMS Selectie tool

Vind uw Vendor Management Systeem

Maak een selectie uit een 15-tal voor de Nederlandse markt beschikbare Vendor Management Systemen (VMS) om uw externe inhuur mee te beheren en te sturen.

VMS Selectie tool