"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Circle8 gaat talent zoeken (en vinden) voor Formule-1 team Aston Martin

Tijdens de grand-prix komende zondag zal het logo van Circle8 voor het eerst zichtbaar zijn op de Aston Martin-wagen.

Circle8 wordt de wereldwijde matchingpartner voor het Aston Martin Formule 1-team. Daarnaast zal het logo van Circle8 vanaf komende zondag, tijdens de Formule 1-race in Barcelona-Catalonië, zichtbaar zijn op de Aston Martin-wagen. Dat hebben beide organisaties vandaag bekendgemaakt.

“Het Aston Martin-team zoekt tech- en IT-professionals die niet alleen supergoed zijn in hun vak, maar ook de juiste instelling hebben. Ze willen echte teamspelers die het leuk vinden om in nieuwe omgevingen te werken en een uitdaging niet uit de weg gaan,” zegt Guus Franke (Axiom), oprichter en eigenaar van Circle8. “Dit is precies waar Circle8 voor staat.”

Het Formule 1-team van Aston Martin is in de afgelopen vier jaar gegroeid tot een team van meer dan 850 werknemers. “We zijn erg blij om Circle8 te verwelkomen,” zegt Sophie Auckland, Chief People Officer bij Aston Martin. “Onze mensen zijn ons grootste goed. We hebben een ongekende groei gezien en onze ambitie is om ervoor te zorgen dat we het beste talent voor het team aantrekken. We voelden ons aangetrokken tot de aanpak van Circle8 voor het maken van de perfecte match en ik weet zeker dat zij zullen bijdragen aan ons succes op en naast de baan.”

Circle8 is dé partner voor externe inhuur van professionals. Wij zijn broker, intermediair en bieden ook RPO en MSP dienstverlening. Met de leukste opdrachten bij de beste opdrachtgevers vinden we de beste talenten, (ver)binden we ze met organisaties, laten ze groeien en helpen ze doorstromen. Deze continue stroom van talent zorgt voor blijvende groei van zowel professionals, partners als opdrachtgevers. Dit noemen we: Total Talent Flow, een nieuwe kijk op human capital. Bekijk alle berichten van Circle8

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *