"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

YER versnelt uitbreiding naar Duitsland

YER Global heeft het Duitse Avantgarde Experts overgenomen, een wervingsbureau voor de tech- en mobiliteitssector. Het Nederlands bureau voor internationale detachering en werving zet daarmee een volgende stap in zijn Europese expansie.

Het Duitse recruitmentbureau Avantgarde Experts wordt onderdeel van recruitmentbureau YER. De voorwaarden van deze overname zijn niet bekendgemaakt; de transactie zal naar verwachting worden afgerond afhankelijk van de gebruikelijke wettelijke goedkeuringen.

Toegang tot de Duitse markt

YER heeft momenteel bijna 4.000 medewerkers in dienst met activiteiten in Nederland, België en de VS. Door deze overname krijgt het bedrijf op grotere schaal toegang tot de Duitse markt, met name in duurzame sectoren zoals technologie, mobiliteit en energie. “Deze overname is een volgende belangrijke stap in onze internationale groeistrategie. Ik verwacht grote resultaten van deze nieuwe samenwerking”, laat Johan Overgaauw, de CEO van YER weten.

Eerder in 2024 had het bedrijf al geïnvesteerd in een andere Duitse partner: personeelsdienstverlener Staffxperts, met een focus op de energiesector. Door deze nieuwe samenwerking met AVANTGARDE Experts zal de aanwezigheid van YER op de Duitse markt groeien tot bijna 1.500 gedetacheerde professionals.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *