"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Werf& en ZiPconomy introduceren: de Total Talent Management Awards 2024

Werf&, ZiPconomy, Nextconomy en Totalent.eu hebben de handen ineengeslagen voor de lancering van de Total Talent Management Awards. De prijs wil het groeiende belang laten zien van Total Talent Management (TTM) binnen Human Resources, vast/flex en recruitment.

Op 21 maart 2024 worden tijdens de Total Talent Summit in Breda de eerste Total Talent Management-awards uitgereikt. De jury wordt geleid door uit Marleen Deleu, directeur NextConomy en strategisch TTM adviseur  en Mark van Assema, zelfstandig Total Talent programma manager. Werkgevers, bureaus, techbedrijven en innovators uit Nederland en België worden uitgenodigd om deel te nemen aan de eerste TTM Awards, waarvan de inzendingen deze week starten.

De TTM Awards hebben als doel om ‘early adopters’ van TTM in de spotlights te zetten, maar ook hun kennis, ervaringen en inzichten met anderen delen. In TTM komen voorheen gescheiden domeinen als werving, behoud, opleiden en reskilling steeds meer samen.

Twee prijzen

Tijdens de Total Talent Summit reikt de jury twee prijzen uit: 1) de Total Talent Management Award en 2) de Total Talent Management Innovation Award. De eerstgenoemde prijs richt zich op de verbinding van externe werving voor vast en ingehuurd talent en de verbinding tussen interne mobiliteit of talentontwikkeling voor vast en ingehuurd talent. Een combinatie van beide criteria is ook mogelijk. 

De tweede prijs richt zich op (technologische) innovaties binnen het vakgebied van Total Talent Management, waarbij de innovatie expliciet gericht is op zowel vast als ingehuurd talent en daar, waar nodig, onderscheid in maakt en die gericht is op zowel de interne als de externe arbeidsmarkt. 

Strategische oplossing voor arbeidsmarktuitdagingen

“Al jaren praten we over het belang van het samenkomen van vast en flex, maar ook van in- en doorstroom. Total Talent Management is een belangrijke strategische oplossing voor de gigantische arbeidsmarktproblematiek waar werkgevers mee te maken hebben. Deze markt ontwikkelt zich nu razendsnel en wij willen die met deze awards een extra stimulans geven”, aldus initiatiefnemers Geert-Jan Waasdorp (Werf&, totalent.eu) en Hugo-Jan Ruts. 

Deelnemen of meer weten?

Neem deel aan de toekomst van Total Talent Management! Hier vind je alle informatie over de Total Talent Awards 2024. Jullie case inzenden kan via deze link. Inzenden kan tot en met donderdag 1 februari 2024 17:00.

Meer informatie over het programma en de sprekers is op deze pagina te vinden.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *