"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Dag van de ZZP’er viert het ondernemerschap

Op zaterdag 4 juni is het zover. Dan is het de Dag van de ZZP’er en zwaaien de deuren van Hart van Holland in Nijkerk open om zelfstandig ondernemers welkom te heten. De Dag van de ZZP’er is het event van het jaar waarop het ondernemerschap wordt gevierd en ondernemers met elkaar in contact komen middels keynotes, seminars, een informatieplein en een afsluitende borrel.

Het programma van de Dag van de ZZP’er is zeer divers. Er worden 18 keynotes en seminars gehouden met onderwerpen als talentontwikkeling, succesvol verkopen, hoe zet je LinkedIn in, sociaal ondernemerschap etc. De dagvoorzitter is Peter Heerschop en met sprekers als Gregory Sedoc (drievoudig Olympisch atleet) en prof. dr. Josette Dijkhuizen (bijzonder hoogleraar duurzame inzetbaarheid van ondernemers in Nederland) valt er voor de ondernemer veel kennis te halen op de Dag van de ZZP’er.

Netwerken en fun

Marielle Rensel, directeur van organisator ZZP Nederland: “Wij zijn blij dat we eindelijk weer live de Dag van de ZZP’er kunnen organiseren. Goed om elkaar te ontmoeten en er samen een mooie dag van te maken vol inspiratie, kennisdeling, netwerken en vooral ook fun.”

Er is voldoende gelegenheid om te netwerken. Op het informatieplein kunnen ondernemers in gesprek met de in totaal 16 partners van de Dag van de ZZP’er. Onder andere de Belastingdienst, Qredits en ZZP Nederland zullen met hun stand op het informatieplein aanwezig zijn.

Daarnaast zal gedurende de dag mediapartner De Ondernemer, live op New Business Radio, aanwezig zijn. Vanuit Hart van Holland wordt van 12.00 tot 17.00 uur uitgezonden. De Dag van de ZZP’er zal worden afgesloten met een netwerkborrel.

De hoofdsponsors Movir, Hiscox en KPN hebben kaarten beschikbaar gesteld, zodat iedere ondernemer de Dag van de ZZP’er gratis bij kan wonen. Er zijn nog kaarten beschikbaar via dvdzzp.nl 

ZZP Nederland is de grootste onafhankelijke ondernemersorganisatie voor zelfstandigen zonder personeel in Nederland. Bekijk alle berichten van ZZP Nederland