"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Detacheerder Welten neemt branchegenoot Bold People over

Financieel detacheerder en opleider Welten Groep heeft branchegenoot Bold People overgenomen. Daarmee zet het Welten concern een volgende stap in de recent aangekondigde groeiversnellingsstrategie. Die wordt mede mogelijk gemaakt door de komst van investeerder One Two Capital.

“Om onze dienstverlening verder te optimaliseren, zijn we continu op zoek naar samenwerkingspartners”, aldus Chris Baelemans, CEO van Welten Groep. “Bold People staat al even op ons lijstje met mogelijke versterkingen. We bedienen veelal dezelfde opdrachtgevers en onder de bezielende leiding van CEO Heidi Scholtens is Bold People uitgegroeid tot een aantrekkelijke recruitmentmagneet voor jonge financials. Met deze krachtenbundeling bieden wij onze opdrachtgevers nog meer garanties op de instroom en duurzame inzetbaarheid van financieel talent en verstevigen we onze positie als full service HR-partner.”

Scholtens: “Het is de carrièreversneller die het voor onze Bold-professionals interessant maakt samen te gaan met Welten. Met de posities die Welten bemiddelt, ontstaat voor talenten een logisch en compleet carrièrepad en aantrekkelijk toekomstperspectief. Daarnaast geeft het in-house opleidingsplatform een extra prikkel voor onze professionals om het beste uit zichzelf te halen. Voor onze organisatie geeft de volwassenheid van systemen, gecertificeerde processen en de professionaliteit van ondersteunende afdelingen van Welten, een duurzame boost aan onze onderneming.”

Met de komst van Bold People, groeit het Welten concern naar ruim 800 financiële professionals. De overname betreft een aandelentransactie, waarbij Welten Groep 100% van de geplaatste en uitstaande aandelen van Bold People overneemt. Over de hoogte van de bedragen wordt geen mededeling gedaan. 

 

  • Zie dit segment van de ZiParena voor een overzicht detacheerders
De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie