SLUIT MENU

Delistaff talentvolste starter van het jaar in flexbranche

Delistaff, een bureau uit Breda gespecialiseerd in het werven van bezorgers, is uitgeroepen tot meest talentvolle starter van het jaar in de flexbranche. De award Starter van het Jaar werd dit jaar voor het eerst uitgereikt.

De verkiezing ‘Starter van het jaar’ zette de schijnwerpers op toptalenten in de flexbranche. In de finale op 4 november 2021 streden tien finalisten voor de titel. Delistaff, gespecialiseerd in recruitment van bezorgers, werd vertegenwoordigd door eigenaar Pieter Engels. Het werd door de vakjury unaniem gekozen tot de meest talentvolle van alle startende uitzend-, detacherings- en payrollorganisaties.

Top drie Starter van het jaar

Naast Delistaff bestond de top drie uit RAWWorks en DAAF B.V. Arjen Paul veroverde voor RAWWorks de tweede plaats. Mick Knabben-van Leusden en Jeroen de Roon van DAAF B.V. eindigden als derde.

Selectiecriteria voorrondes

Aan deze spannende finale gingen drie pittige voorrondes vooraf. Hierin hebben de kandidaten laten zien te beschikken over kennis van de flexmarkt en relevante wet- en regelgeving. Daarnaast was een aansprekende en goed werkende website voor zowel opdrachtgevers als kandidaten een voorwaarde. Verder hebben de deelnemers aangetoond vanaf 2019 minimaal vijf kandidaten te hebben geplaatst. Ook beschikken ze over een socialmedia-strategie en zijn ze via verschillende kanalen actief aanwezig.

Aandacht voor vak bezorger

De finalisten zijn aan de tand gevoeld over hun onderscheidend vermogen, goed werkgeverschap, toekomstvisie, ondernemerschap en groei. Pieter Engels heeft volgens de vakjury een topprestatie geleverd tijdens alle rondes en in de finale. “Wat Delistaff onderscheidt, is dat zij met een goed uitgedacht en uitgebalanceerd concept werken met aandacht voor het vak bezorger. Duidelijk kiezen zij voor een doelgroep, die niet altijd in het zonnetje wordt gezet maar dat zeer verdient.”

Vakjury Starter van het jaar

De vakjury bestond uit directieleden van bedrijven gespecialiseerd in de Flexbranche: Anderz, ARTRA, VRF Advocaten en Bureau Cicero. Naast hun deskundigheid hebben deze vier organisatoren ook het prijzenpakket ter beschikking gesteld.

Prijzenpakket

Pieter Engels van Delistaff gaat niet alleen met de titel naar huis. Het prijzenpakket bestaat uit kennistrainingen, een toolbox met alle benodigde juridische documenten, uitzendscan, tablet, een online mediabudget ter waarde van 2.500 euro en vier adviesgesprekken op het gebied van management, marketing, juridische vragen en financieel.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie