"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU
webinar week zipconomy

WebinarWeek: 25 webinars over de wereld van vast & flex, inhuur, recruitment en HR .

Na een zeer succesvolle eerste editie organiseren ZiPconomy, Werf& en HRzone eind september weer een tweede webinar week.

Van maandag 25 tot en met vrijdag 29 september organiseren Werf& , HRzone en ZiPconomy de tweede Webinar Week. Jouw unieke kans om binnen 1 week op de hoogte te zijn van alle trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt binnen Vast en Flex.

In totaal 25 experts praten de kijkers en luisteraars in de webinarweek bij over de meest recente trends. De week richt zich op een brede doelgroep: van recruiters tot inhuurprofessionals, en van inkopers tot arbeidsjuristen.

Gewoon, van achter je eigen computer

De eerste editie van de WebinarWeek trok meer dan 3.000 bezoekers. Een aantal dat we deze keer vast en zeker gaan overtreffen.

Volg de webinars eenvoudig vanachter jouw bureau of onderweg via smartphone of tablet. Je kunt kiezen uit maar liefst 25 verschillende webinars en aanmelden is helemaal gratis.

10 keynotes, 5 webinars per dag

Elke dag in de webinarweek krijgt 1 hoofdthema mee, en een dagvoorzitter. Er zijn in totaal 10 keynote sprekers, en 5 webinars per dag. Samen zorgen die dus voor in totaal 25 webinars, over de hele week heen.

 • Maandag 25 september: Employer Branding & Candidate Experience
 • Dinsdag 26 september: Professioneel inhuren: Visie & Feiten 
 • Woensdag 27 september: HR Solutions gericht op de toekomst
 • Donderdag 28 september: Data driven & recruitment marketing
 • Vrijdag 29 september: Total Workforce Management: Trends & Tools

Sprekers

De vijf dagen bieden tal van interessante thema’s en sprekers.

Twee van de vijf dagen (dinsdag en vrijdag) zullen meer specifiek interessant zijn voor inhuur-, recruitment- en HR- professionals die actief bezig zijn met het aantrekken van externen en/of beleid ontwikkelen rond flex en breder: de toekomst van werk.

 • Marian van Soest (voorheen ABNAMRO) heeft het dinsdag over “Professioneel inhuren: Het is tijd om anderen het werk te laten doen!“.
 • Annemarie Stel spreekt over Employer Branding & Zelfstandigen, een onderwerp dat in deze schaarse markt steeds actueler wordt.
 • Stef Witteveen bespreekt “Moderne arbeidsverhoudingen en het succesvol inhuren van een nieuwe generatie professionals
 • In het webinar “Uitzenden, detacheren, payrollen en dan nog StiPP” wijst advocaat Joyce Snijder u namens Brainnet de weg in het woud van regelgeving rond flex.
 • Om 14.30 is er een interessant online debat met als titel “MSP: Vloek of zegen?

 • Op de vrijdag trapt Marleen Deleu af met een webinar over Trends en Tools in Total Workforce Management.
 • Diana van der Boon (WVN consultancy) legt uit hoe je in “

Meedoen?

Niets missen? Meld je dan nu (gratis!) aan Of kijk eerst hier voor meer informatie over het programma, de inhoud van de webinars en inschrijving.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie