"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

EENVOUD. Gratis eBook met 21 persoonlijke aanpakken van (interim)managers en adviseurs.

De 21 bijdragen uit de serie Eenvoud op Vrijdag nu gebundeld in 1 gratis eBook.

In de reeks Eenvoud op Vrijdag zijn in de afgelopen maanden tal van ‘pareltjes’ van persoonlijke management aanpakken van (interim)managers en adviseurs hier op de website van ZiPconomy gepubliceerd. Dit na een uitnodiging van ons aan professionals om op papier te zetten hoe zij hun vakmanschap in de praktijk uitoefenen.

Het zijn 21 mooie verhalen geworden. Elk uniek, elk in de praktijk ontwikkeld en getoetst. We hebben deze bijdragen nu gebundeld in een (e)boek. Uit de praktijk, door de praktijk, voor de praktijk. Ter lering en vermaak bieden wij u deze uitgave hierbij digitaal aan.

Veel leesplezier en inspiratie!

Joop Vorst & Hugo-Jan Ruts (redactie en samenstelling)

(omdat iedereen zo zijn eigen voorkeur heeft voor digitale uitgaven hieronder twee vormen om het boek te lezen en/of te downloaden).

EENVOUD by ZiPconomy

Met als rode draad 'Alles draait om Eenvoud' laat in deze reeks steeds een andere (interim)manager, adviseur of coach zien welke persoonlijke aanpak hij/zij heeft ontwikkeld. Een aanpak die in de dagelijkse praktijk is gegroeid en waarmee aanwijsbaar succes is bereikt. Alle artikelen uit deze reeks zijn hier te vinden. De redactie van deze rubriek wordt gevormd door Joop Vorst & Hugo-Jan Ruts. Meer informatie: eenvoud@zipconomy.nl Bekijk alle berichten van Alles draait om Eenvoud