"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Hoe was 2012 tot nu toe voor u als zelfstandig interim professional. En wat verwacht u verder van 2012?

De ene economische crisis is maar net afgelopen of we zitten alweer in de volgende crisis (zijn we eigenlijk wel uit de crisis geweest?). Dit zou grote gevolgen moeten hebben voor u als zelfstandige interim professional.

Maar is dat ook zo of is dit sterk afhankelijk van het vakgebied waarin de interim professional zich beweegt? Spelen ervaring, opleiding of leeftijd een grote rol? En wat zijn de ontwikkelingen van de tarieven?

Deze korte enquête moet zorgen voor meer inzicht in de marktsituatie van de zelfstandige interim professional en de onderlinge verschillen. Deze enquête wordt halfjaarlijks herhaald en loopt sinds 2010.

De enquête kan anoniem worden ingevuld en neemt slechts enkele minuten in beslag. De resultaten worden vastgelegd in het Interimpuls Interim Kompas en zullen op deze site beschikbaar worden gesteld. Alvast bedankt voor uw medewerking.

De enquête vindt u hier

 

ZiPconomy geeft ruimte aan auteurs die eenmalig een artikel willen plaatsen op ZiPconomy. Naam en functie van deze gastbloggers worden onder het artikel vermeld. Bekijk alle berichten van Gastblogger