"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Ontdek jouw freelance stijl met de gratis Freelance Persoonlijkheidstest

Freelancers maken meer impact bij bedrijven die goed bij hen passen, zegt Selim Tunçyürek van freelance e-learning platform Bluelance. Maar daarvoor hebben ze wel zelfkennis nodig. Om daarbij te helpen, ontwierp het platform de Gratis Freelance Persoonlijkheidstest.

Succesvolle freelancers begrijpen dat ze niet alleen moeten uitblinken in hun vakgebied, maar ook moeten weten bij welk type bedrijven ze het beste passen en hoe ze hun sterke punten en groeikansen kunnen benutten. Dit is waar zelfkennis om de hoek komt kijken.

Helaas worstelen veel freelancers met het begrijpen van hun eigen freelance persoonlijkheid. Gelukkig is er nu een oplossing: de Gratis Freelance Persoonlijkheidstest, gelanceerd door Bluelance.

Het belang van zelfinzicht voor freelancers

Freelancen is veel meer dan enkel opdrachten uitvoeren. Het draait ook om het opbouwen van goede relaties met opdrachtgevers, het begrijpen van diverse bedrijfsculturen en het zien van kansen om te groeien. Zelfkennis speelt hierbij een cruciale rol. Door jezelf goed te kennen, kun je beter inschatten welke bedrijven in lijn zijn met jouw persoonlijkheid en doelen. Freelancers maken namelijk meer impact bij bedrijven die goed bij hen passen.

De uitdaging

Het achterhalen van je freelance stijl is niet makkelijk. Het vraagt om een diepgaande zelfreflectie en bewustwording van je eigen vaardigheden, voorkeuren en persoonlijke kenmerken. Veel freelancers bevinden zich in een proces van proberen en ervaren, waarbij ze verschillende opdrachten aannemen om te ontdekken wat wel en niet bij hen past. Dit kan leiden tot onnodige frustratie en verspilling van tijd en energie.

Hoe het werkt

De Gratis Freelance Persoonlijkheidstest is opgezet freelancers op weg te helpen. Na het invullen van de test krijg je een persoonlijk rapport waarin je ontdekt welke Freelance Type je bent, wat je sterke punten en groeikansen zijn.

De voordelen

Het doorgronden van je freelance stijl biedt vele voordelen. Je kunt gerichter op zoek gaan naar opdrachten die bij je passen, effectiever communiceren met opdrachtgevers en jezelf beter profileren als expert in je vakgebied. Bovendien helpt het je om kansen voor groei te herkennen en te benutten, wat essentieel is voor het opbouwen van een succesvolle freelancecarrière.

Doe de test

De Gratis Freelance Persoonlijkheidstest is beschikbaar via de website van Bluelance. Het enige wat je hoeft te doen, is de test invullen en de vragen eerlijk beantwoorden. Het kost maximaal 5 minuten.

Ik ben Selim Tunçyürek, een 19-jarige ondernemer. Op mijn 16e ben ik begonnen met het bemiddelen van freelancers voor een periode van 3 jaar. In die periode raakte ik gefascineerd met ondernemen. Sinds Q1 2023 richt ik me op het toegankelijk maken van educatie voor freelancers. Het helpen van andere ondernemers zit echt in mijn DNA. Bekijk alle berichten van Selim Tunçyürek