"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Verloningspecialist Brisker Group en platform Planet Interim slaan de handen ineen

Ondernemen als freelancer nóg makkelijker maken. Dat is het gezamenlijke doel van de samenwerking tussen sourcing en matching platform Planet Interim en verloningspecialist Brisker Group. Beide organisaties streven naar eenvoudige, digitale processen en ontwikkelen daarom hun eigen software.

Samenwerking tussen platform en verloner

Waar Planet Interim stopt, gaat Brisker Group verder: Planet Interim brengt (interim)professionals, opdrachtgevers en bemiddelaars samen, Brisker neemt vervolgens de administratie uit handen en zorgt voor tijdige uitbetaling. Hierdoor kunnen klanten focussen op waar zij goed in zijn: ondernemen.

Speciaal voor freelancers biedt Tentoo, één van de labels van Brisker Group, een dienstverlening die vrijheid combineert met zekerheid. “Tentoo draagt namelijk voor freelancers wél belasting en premies af; daardoor bouwen zij automatisch rechten op voor de Werkloosheidswet (WW), de Ziektewet (ZW) en arbeidsongeschiktheid (WIA). Bovendien zorgt Tentoo voor uitbetaling binnen 7 dagen. Zo kunnen freelancers zorgeloos ondernemen” legt Elcke Jansen, CEO van de Brisker Group, uit.

En is de opdracht afgelopen? Dan biedt Planet Interim een onafhankelijk platform om met nieuwe opdrachtgevers en bemiddelaars in contact te komen. Dagelijks matcht het platform opdrachten van meer dan 3.000 opdrachtgevers.

Platformisering

“Platformisering in de arbeidsmarkt is onvermijdelijk. Vooruitgang van de technologie maakt het mogelijk om 24/7 vraag en aanbod bij elkaar te brengen, sneller verbindingen te leggen in een groot netwerk en processen efficiënter te maken”, stelt Elcke Jansen.

Brisker brengt digitale technologie samen met kracht van werkgevers en intermediairs met een menselijke benadering en een sterke binding met lokale markten. Jansen: “Daarom verbinden wij ons netwerk van opdrachtgevers, intermediairs en HR tech partners. Dat doen we via ons eigen platform (voor uitzendopdrachten) en via onze partners.”

“Brisker werkt samen met toonaangevende platforms voor freelance, gigs en zzp-opdrachten. Wij zijn blij dat we Planet Interim – als toonaangevend platform voor interimmanagers, freelance specialisten en consultants – aan ons netwerk mogen toevoegen!” zegt Elcke Jansen. “Kortom, een samenwerking die onbezorgd ondernemen mogelijk maakt!”

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie