"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Wie wordt de beste zzp’er van 2022?

ZZP Nederland organiseert dit jaar weer de Freelancer of the Year awards. De organisatie is op zoek naar de beste zzp’er van het jaar.

Ieder jaar organiseert ZZP Nederland de Freelancer of the Year (FOTY) awards. De prijs wordt dit jaar in november uitgereikt aan de beste zelfstandig ondernemer van 2022. Naast de titel van beste ondernemer zijn er meer prijzen, zoals de award voor de beste startende ondernemer.

Freelancer of the Year 2021

Maaike Grovenstein was Freelancer of the Year in 2021. Ze is positief over wat de ervaring haar heeft gebracht: “Uiteraard de titel zelf, een hoop complimenten, flinke dosis zelfvertrouwen en heel veel publiciteit (krantenartikelen e.d.) Ook merk ik dat ik nóg meer onlineprogramma’s verkoop in mijn online Fysio Academie, heel gaaf. Maar ook werd ik de gelukkige winnares van een Volkswagen E-Golf!”

Meedoen

Na de aanmelding presenteren kandidaten zichzelf voor een vakjury, met behulp van positieve referenties die zij hebben ontvangen. De vakjury selecteert kandidaten op basis van een aantal criteria: kwaliteit, focus, passie, succes en ambitie. De jury bestaat onder andere uit vertegenwoordigers van de Kamer van Koophandel, LinkedIn en ZZP Nederland. Na de selectierondes zullen zij uiteindelijk bepalen wie de nieuwe Freelancer of the Year wordt.

Aanmelden voor de award kan via de website van FOTY Awards: fotyawards.com.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie