"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU
Talentsourcer Solvus

Maandag neemt een meerderheidsbelang in MSP/RPO dienstverlener Talentsourcer / Solvus.

Talentsourcer is vanaf 2 december 2020 een zelfstandige business unit van Maandag Holding. Talentsourcer is een combinatie van de MSP-dienstverlening van Nederlandse activiteiten van Solvus (voorheen onderdeel van USG People Nederland) met haar eigen Recruitment Process Outsourcing (RPO)-activiteiten. Solvus België blijft voortbestaan onder de vlag van USG People Belgium.

Als Managed Service Provider (MSP) beheert Talentsourcer inhuur van externe professionals voor diverse opdrachtgevers in Nederland, waaronder IGOM, Majorel, Uniper, GEA en Gemeente Emmen. En haar RPO-diensten bij Gemeente Zoetermeer, LyondellBasell, NTS Group, Vesuvius en Sime Darby Oils. De directie van Talentsourcer bestaat uit Tjerk de Vries, Michel Badeaux en Steven Stephania.

“Wij zijn verheugd dat wij als team nu onze gezamenlijke visie op Total Talent Management kunnen gaan uitvoeren met een financieel betrouwbare partij als Maandag op de achtergrond” aldus Tjerk de Vries, directeur MSP Solutions van Talentsourcer. “Wij zien veel toekomst in deze vorm van dienstverlening, waarbij (een deel van) het inhuurproces van opdrachtgevers wordt overgenomen, in zowel de Benelux als daarbuiten. Samen met Talentsourcer hebben wij nu voor onze opdrachtgevers alle kennis en kunde binnen onze Groep. Van talent acquisitie tot en met de noodzakelijke processen”, zo licht Freddy Verweij, CEO van Maandag Holding, de belangstelling van Maandag voor Talentsourcer toe.

Talentsourcer beheert voor ruim 40 miljoen euro aan inhuur van externe professionals. Talentsourcer behoudt haar eigen identiteit en onafhankelijkheid, door als organisatie volledig zelfstandig te blijven opereren.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie