"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU
novisource

Novisource verkoopt broker activiteiten aan Brainnet

Novisource Contracting Services gaat over in hand van inhuurspecialist Brainnet.

Novisource heeft haar contracting services van de hand gedaan. Brainnet neemt de in Novisource Contracting Services B.V. ondergebrachte brokeractiviteiten over. Partijen hebben hiervoor vandaag een koopovereenkomst getekend.

Novisource levert business en ICT diensten in met name de financiële sector. Brainnet is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke inhuurspecialist.

Tjebbe van Oostenbruggen, Algemeen Directeur van Brainnet: “Sinds de oprichting in 1996 heeft Brainnet een duidelijke visie op de markt van flexibele arbeid. Klanten hebben in onze ogen recht op transparantie als het gaat om marges, tarieven en verdienmodellen bij het inhuren van flexibele arbeid. Onze visie, aanpak en onafhankelijkheid leidde de afgelopen jaren tot toenemend vertrouwen van klanten en groei. De overname van de brokeractiviteiten van Novisource Contracting Services past goed in onze groeistrategie en biedt kansen om onze positie in onder meer
de IT en Finance sector te verstevigen.”

Duco Wildeboer, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Novisource: “Wij zijn zeer tevreden met deze transactie, die plaatsvond naar aanleiding van de strategische oriëntatie betreffende de verschillende bedrijfsonderdelen van Novisource. Wij geven de klanten van de broker activiteiten van Novisource Contracting Services in goede handen.”.

De ondernemingsraden van zowel Novisource als Brainnet hebben al positief geadviseerd over deze transactie. Van de transactie is melding gedaan bij de ACM. De transactie zal worden afgerond zodra deze procedure succesvol is doorlopen.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie