"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU
nieuwe site hr communicatie

Nieuwe website gelanceerd voor specialisten op snijvlak van HR en communicatie

Professionals op het snijvlak van HR en communicatie kunnen sinds vorige week terecht op een totaal vernieuwde website.

Op hr-communicatie.nl vinden HR- en communicatieprofessionals een exclusieve afgeschermde omgeving om online in gesprek te blijven over hun vak. Het kennisplatform verbindt professionals en kennis op de specialisatie HR-communicatie en is daarmee tegelijkertijd een sociaal netwerk voor vakgenoten.

Doorpraten op veilige plek

‘We merkten dat professionals op het snijvlak van HR en Communicatie de behoefte hebben om zich te ontwikkelen en kennis te delen, maar ook om meer vakgenoten te leren kennen. Velen geven hieraan invulling door naar onze bijeenkomsten te komen. Ze voelen zich geïnspireerd en gesterkt door de onderlinge ontmoetingen op onze events, maar ze willen graag kunnen doorpraten op een plek waar dat veilig is’, aldus initiatiefnemer Inge Beckers.

De nieuwe exclusieve online community faciliteert de verdieping van zowel kennis als connecties in het netwerk, aldus Beckers. ‘Kennis en ideeën zijn vrijelijk te delen en ontwikkelen, maar ook het gezamenlijke netwerk van gelijkgestemden en vakgenoten wordt steeds sterker. De nieuwe site biedt daarnaast aan alle geïnteresseerden (dus ook niet-leden) een uitgebreide kennisbank van blogs, interessante items zoals whitepapers in de toolbox, nieuws en interviews die zijn gerelateerd aan het brede vakgebied HR & Communicatie.’

Samenwerken essentieel

Als je je huidige, toekomstige en voormalige medewerkers wil informeren, motiveren en verbinden van medewerkers is de samenwerking tussen HR en Communicatie essentieel, aldus Beckers. ‘Daarom brengen wij op onze nieuwe site professionals werkzaam in deze vakgebieden dichter bij elkaar rondom de vraag hoe je dat moet doen. Ze kunnen er delen wat hen écht bezighoudt en hun kennis en netwerk verdiepen.’

Inge Beckers werkt als interim project manager aan verander- en communicatietrajecten voor grote bedrijven, maar ook voor overheid, wetenschap en onderwijs. Ze is een gepassioneerde interventie manager, sterk ontwikkeld op het People & Change vlak. Als zelfstandig consultant HR-communicatie weet ze positieve vibes rond merkwaarden te creëren tijdens Internal Branding en Employee Engagement programma’s. Haar motto: 
Engaged People. Great Companies. Better World. Bekijk alle berichten van Inge Beckers