"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

10 Banen die verdwijnen & 10 Banen die verschijnen

Cover_500pxVanaf vandaag is ’10 Banen die verdwijnen & 10 Banen die verschijnen’ ook als fysiek boek verkrijgbaar. Al eerder was het boek op basis van waardebepaling achteraf te downloaden als e-boek. Nu is er dus ook een fysiek exemplaar (voor 9,99 euro), te verkrijgen via o.a. bol.com. 

In het boek schets ik dus aan de hand van in totaal 20 banen een nieuwe arbeidsmarkt. Een doorsnee van het Oxford onderzoek naar de banen die verdwijnen heb ik als uitgangspunt genomen. Daarnaast heb ik op basis van maatschappelijke trends en technologische ontwikkelingen een 10-tal banen bedacht die de komende 10 jaar wel eens zouden kunnen ontstaan, of sterk kunnen toenemen.

Dus doe er je voordeel mee. Of geef het weg als cadeau.

Bas van de Haterd is auteur, (internationaal) spreker en adviseur over de invloed van technologie op werk. Hij kijkt zowel naar het werk dat mensen nog gaan doen, de manier waarop we dit werk organiseren als de manier waarop we mensen voor dit werk aantrekken en motiveren. Hij schreef hierover o.a. boeken als 'Talent Acquisition Excellence', '10 banen die verdwijn & 10 banen die verschijnen', de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto en (R)evolutie van Werk. Ook organiseert hij jaarlijks het Digitaal-Werven event. Bekijk alle berichten van Bas van de Haterd