Blog Archieven

Maandag® Managed Services

Maandag® managed services is de MSP dienstverlener van de publieke sector. Wij hebben lopende opdrachten binnen zowel de centrale overheid, decentrale overheid, het onderwijs en de zorg. Waarbij we ons focussen op diverse aandachtsgebieden o.a. ICT, HR, Finance, Techniek en Beleid. Zowel uitvoerende functies als tactisch strategisch.

Wij nemen uw volledige inhuurproces van tijdelijk personeel over, passend bij uw organisatie en uw sector. We zorgen voor maatwerk, slim leveranciersmanagement en flexibele oplossingen. Zo zijn uw vacatures snel vervuld, uniform en waterdicht georganiseerd en voldoet ons proces volledig aan de rechtmatigheidseisen.

Altijd op maat ingericht

Onze kracht zit in maatwerk en een flexibele aanpak voor uw organisatie. En daarbij kijken we ook naar de toekomst. Want als de behoefte naar tijdelijk personeel verandert, beweegt onze wervingsoplossing mee. En of u nu de inhuur liever op afstand wilt of juist op locatie, wij zorgen dat u altijd één aanspreekpunt hebt die u alle zorg rond inhuur uit handen neemt.

Master Vendor en Broker inclusief Werving

Onze dienstverlening bestaat uit twee soorten diensten waarmee we de inhuur van personeel compleet voor u verzorgen. Het verschil zit in de aanpak hoe we personeel werven:

    • Bij de variant Master Vendor zoeken we eerst binnen de detacheringstak van Maandag® naar beschikbare professionals. Maandag® heeft in deze situatie uw voorkeur als leverancier. Dit heeft als voordeel voor u een proactieve poolopbouw bij schaarse profielen. Hierdoor kunt u sneller schakelen en beschikt u eerder over de gewenste professional.
    • Bij de variant Broker inclusief Werving zijn alle leveranciers gelijk. Uw opdracht wordt direct bij alle leveranciers uitgezet, die een passende selectie maken. Hiermee hebben alle leveranciers gelijke kansen. Waar mogelijk passen wij een tieringmodel toe op verschillende domeinen en specialismes.

Welke dienst u ook kiest, Maandag® Managed Services wordt altijd helemaal op maat voor uw organisatie ingericht.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op

Erwin-Frolich

Erwin Frölich

Managing Director
tel:+316 345 532 74
Erwin.Frolich@maandag.nl

Tags | Reacties uitgeschakeld voor Maandag® Managed Services

Intelligence Group

Intelligence Group streeft er voortdurend naar om, mede met gebruik van actuele data, vraag en aanbod op de arbeidsmarkt dichter bij elkaar te brengen. Zodoende faciliteren wij HR-, recruitment-, loopbaan- en communicatieprofessionals met relevante data om verschillende arbeidsmarktvraagstukken doeltreffend op te lossen.

Onze eigen, onafhankelijke onderzoeksresultaten over de Nederlandse en Europese arbeidsmarkt vormen de basis van onze innovatieve oplossingen. Wij zorgen ervoor dat werkgevers veel beter in staat zijn om, zowel kwantitatief als kwalitatief, goede medewerkers te vinden én te verleiden.

Werf slim en effectief met inzicht in je doelgroep

Door gebruik van ons dashboard Giant vind je antwoorden op jouw wervingsvraagstukken. Je stelt jezelf in staat om veel efficiënter en doeltreffender te werk te gaan. Je krijgt een feilloos inzicht in je doelgroepen. Niet alleen hun motivatie om te kiezen voor een bepaalde baan of werkgever, maar ook de verwachtingen die ze hebben van het sollicitatieproces. Verder vind je er informatie over omvang, mediagebruik, oriëntatiegedrag, sourcingsdruk, gender, mobiliteit, candidate expectations en hoe jouw doelgroep zich daarin verhoudt tot het landelijk gemiddelde. Wat maakt hen onderscheidend?

Voor meer info: https://intelligence-group.nl/nl/solutions/giant-dashboard/

Tags | Reacties uitgeschakeld voor Intelligence Group

Brisker Group

Brisker Group is sinds 2018 de overkoepelende naam van drie sterke merken: Pay for PeopleHolland Employment Experts en Tentoo. Ruim 200 medewerkers werken dagelijks aan het vergroten van het succes van onze klanten. Door de (salaris)administratie, backoffice en HR-zaken uit handen te nemen, kunnen onze klanten doen waar ze goed in zijn: ondernemen! Wij doen de rest.

Tags | Reacties uitgeschakeld voor Brisker Group

WRK advies

W&RK advies helpt ondernemers de weg te vinden uit het doolhof van huidige en toekomstige wet- en regelgeving rondom flexibele arbeid. Daarbij rekening houdend met de politieke realiteit van vandaag.

We richten ons vooral op dienstverleners in het veld van driehoeksarbeidsrelaties en zzp.

Partners/contact

Alexander Kist | nlgroeit - Maakt ondernemers groter

Alexander Kist

alexander.kist@wrkadvies.nl

 

 

 

 

Stef Witteveen

stef.witteveen@wrkadvies.nl

Tags | Reacties uitgeschakeld voor WRK advies

Freelance.nl

Met freelancers krijg je meer werk gedaan en haal je tegelijkertijd een expert op een vakgebied binnen, voor zolang als jouw organisatie dat nodig heeft. Freelance.nl faciliteert en verbindt al bijna 20 jaar door middel van efficiënte tooling en een grote community van organisaties & freelancers. Allemaal verzameld op één platform.

Op Freelance.nl kom je binnen 24 uur in contact met kandidaten, profileer je je organisatie met je eigen Freelance.nl-bedrijfspagina en ontvang je gratis advies van experts voor bijvoorbeeld je opdrachtomschrijvingen. Freelancers genieten o.a. van efficiënte matchingtools en zelf in te stellen alerts om actief op de hoogte gehouden te worden van de beste opdrachten.

Freelance.nl, hét platform dat zorgt voor gelukkige mensen en snel groeiende bedrijven 

Tags | Reacties uitgeschakeld voor Freelance.nl

MALT

Bij Malt geloven we in een revolutionaire manier van werken. In een wereld waarin we zelf kunnen kiezen hoe en wanneer we willen werken. En met wie.

Wij willen met onze community een plek bieden vol mogelijkheden voor freelancers en bedrijven. Met volop keuze. Oneindig veel expertise. Daarnaast bieden we een set handige tools om projecten, offertes, contracten en betalingen veilig en op één plek te beheren. Met ons geavanceerde algoritme ben je altijd in staat de juiste match te vinden. Zodat je flexibel, innovatief en concurrerend kunt zijn. Nu én in de toekomst.

We zijn de grootste freelance community in Europa met meer dan 100.000 succesvol gerealiseerde projecten. Daar zijn we best trots op.

Tags | Reacties uitgeschakeld voor MALT