"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Harvey Nash Inhuurseminar 2024

Op dinsdag 6 februari 2024 vindt het jaarlijkse seminar over inhuur van Harvey Nash plaats. Voor het eerst is het Spoorwegmuseum in Utrecht het decor waar interessante cases uit de praktijk van inhuur van externen worden gepresenteerd. Het is bovendien een ideale gelegenheid voor HR, Procurement- en Recruitment-professionals om elkaar te ontmoeten.

Het is de 11e keer dat Harvey Nash het inhuurseminar organiseert. Na de twee geslaagde edities in Fort Voordorp in Groenekan, wordt er dit jaar uitgeweken naar het Spoorwegmuseum in Utrecht. Thijs Maters, de drijvende kracht achter het event, over de keuze voor deze bijzondere locatie: “Fort Voordorp is een prachtige locatie, maar door de toenemende bezoekersaantallen is het simpelweg te klein. We zaten aan onze max qua aantal deelnemers.” 

Veel animo

Het Harvey Nash Inhuur-seminar is een populair event geworden. Jaarlijks komen er circa 300 HR, Procurement- en Recruitment-professionals op af. Maters: “Het is iedere keer weer leuk om het seminar te mogen organiseren. Deelnemers hebben over het algemeen een zeer drukke agenda, maar maken in groten getale toch één dag vrij om uit de dagelijkse drukte te stappen en samen met vakgenoten te reflecteren op alles wat er speelt binnen het vakgebied.” 

Gevarieerd programma

De opzet van het event blijft hetzelfde. Er zijn vier presentaties over uiteenlopende onderwerpen, uiteraard met als rode draad de inhuur van externen. Stuk voor stuk boeiende verhalen uit de praktijk van gepassioneerde HR-, Procurement- en Recruitment-professionals. 

Zo neemt Peter Reagan van Staffing Industry Analists de gasten mee in de laatste trends en ontwikkelingen binnen Contingent Labor. 
Alliander doet uit de doeken hoe zij omgaan met de immense wervingsuitdaging, als gevolg van de energietransitie, in een krappe arbeidsmarkt.

Na de lunch is het de beurt aan Freek Donkers van Intenza. Freek begeleidde namens Harvey Nash afgelopen juni een zeer geslaagde workshop voor 130 inhuurdesk professionals. In deze workshop staat gedragsverandering centraal; hoe krijg je inhurende managers mee in een centraal geleid inhuurproces en zorg je ervoor dat zij meegaan in gemaakte afspraken over inhuur?

Tot slot is het podium voor Evert Schipper van ERTMS. Misschien niet gelijk een naam die de meesten bekend in de oren zal klinken, maar dit is het grootste internationale innovatieproject op het spoor ooit. Een uniek samenwerkingsverband tussen alle partijen in de spoorsector. De bemensing van dit project is een uitdaging omdat er met een compleet nieuwe techniek gewerkt wordt. Hoe los je dit als sector gezamenlijk op? 

Deelname aan het seminar is geheel kosteloos. Echter inschrijven is alleen mogelijk op uitnodiging en toegankelijk voor professionals die zelf betrokken zijn bij externe inhuur. Geen uitnodiging ontvangen, maar wel interesse om deel te nemen? Mail dan naar thijs.maters@harveynash.com.

Meer informatie over het seminar vind je hier: Seminar 2024 | Harvey Nash Netherlands 

Harvey Nash is een gespecialiseerde dienstverlenende organisatie die klanten adviseert en ontzorgt op het gebied van detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore. Harvey Nash is dé leverancier die, door continue innovatieve ontwikkelingen, dienstverlening aanbiedt die gericht is op ontzorging van de recruitmentprocessen van organisaties. Bekijk alle berichten van Harvey Nash

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *