"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

“Samen zijn we de Verandering”. PZO online ondernemersevent deelt kennis en brengt zelfstandigen weer in contact met elkaar.

Kennisdelen, samenwerken, ondernemen. Dat zijn de kernwoorden van online event Zelfstandig 3.0, gericht op zelfstandig ondernemers. “Door Zelfstandig 3.0 volledig online te organiseren bieden we zelfstandigen met elkaar in contact te komen, inspiratie op te doen en elkaar en zichzelf verder te brengen” aldus Margreet Drijvers van organisator PZO. Een programma vol met kennis, inspiratie en netwerkmogelijkheden.

Zelfstandig 3.0, het ondernemersevent van PZO, gaat dit jaar gewoon door. Maar natuurlijk helemaal online. Woensdag 28 oktober is er een ochtendvulllend programma. Zelfstandig 3.0 heeft dit jaar als thema ‘Samen zijn we de verandering.’

Er is een plenair gedeelte met Marijke Roskam, Tweede Kamerlid Steven van Weyenberg (D66) en Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland. PZO directeur Margreet Drijvers gaat in gesprek met de sprekers over de veranderingen van ons werk en de arbeidsmarkt als gevolg van de coronacrisis. Met twee ondernemers heeft ze het over hun worstelingen en hoe ze hun business succesvol hebben aangepast.

Na het plenair debat zijn er tal van breakout sessies, sessies over verdienmodellen, acquisitie, vermogensopbouw, betaaltermijnen, duurzaamheid, leven lang ontwikkelen en opdrachten vinden. De ochtend wordt afgesloten met een digitaal netwerkmoment en er is nog een ‘uitsmijter’.

Samen

Margreet, waarom juist nu dit event?

Deze tijd is in alle opzichten uitzonderlijk. We zitten middenin een pandemie met enorme economische effecten, maar vergeet niet de sociale effecten op onze gezondheid. Juist daarom vinden wij het belangrijk dat er een mogelijkheid komt voor zelfstandigen om elkaar te ontmoeten. Daarnaast proberen we de mogelijkheden die er nog wel zijn op verschillende manieren onder de aandacht te brengen. Het is een hoopvol event, om het zo maar te zeggen.

Hoe wil je dat gaan doen?

In het programma zitten een paar bijzondere ondernemersverhalen. Hoe ervaren zij deze tijd en op welke manier zijn ze de dingen anders gaan doen. Daarnaast komen er in de breakout sessies verschillende thema’s aan de orde, zoals hoe kun je jezelf ontwikkelen, welke kansen bieden duurzaamheid je, welke verdienmodellen zijn er, hoe kun je jezelf goed profileren, acquisitie en het opbouwen van vermogen. Voor ieder wat wils. We sluiten af met een inspirerende mindset training van Victor Mion.

Wat maakt dit event anders?

We doen alles uitsluitend online. Live en met opnames. Wel heel spannend. Naast de plenaire en breakout sessies gaan we ook online netwerken. Zo komen zelfstandigen in contact met andere ondernemers en kunnen ze hun netwerk vergroten. Op die manier hopen we het contact dat voorheen zo vanzelfsprekend was een klein beetje terug te brengen.

Zie deze website voor meer informatie over dit event en de mogelijkheid tot inschrijven. Het event is gratis voor PZO leden.  Niet leden betalen € 18,15 incl BTW.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie