"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Maandag neemt financieel detacheerder Quinnoah over

Nieuwe overname door marktleider detachering in de publieke sector

Maandag Holding maakt vandaag de overname van Finance detacheerder Quinnoah Consulting B.V. bekend.  Maandag, qua detachering marktleider in het publieke domein, breidt hiermee de dienstverlening weer verder uit naar de commerciële sector. Daarnaast denk het bedrijf door de overname beter te kunnen voldoen aan de snel groeiende vraag naar finance professionals zoals CDD analisten, financieel adviseurs en BI analisten.

Quinnoah 

Quinnoah Consulting bestaat sinds 2016 en is een landelijke detacheerder van hoogopgeleide finance professionals bij banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Het gehele team van 55 medewerkers wordt geïntegreerd in de Maandag organisatie om de krachten tussen beide partijen optimaal te bundelen.

Op het moment van de overname zijn er via Maandag en Quinnoah Consulting dagelijks zo’n 100 (interim) professionals gedetacheerd in support- en projectmanagement posities bij zowel commerciële als publieke organisaties.

Samen kunnen we verder groeien en een vooraanstaande rol gaan innemen in de finance sector, maar zeker ook daarbuiten,’ vertelt ondernemer Rob van Geel, oprichter van Quinnoah Consulting. ‘We kijken verder dan het bank- en verzekeringswezen, want ieder bedrijf heeft een finance-afdeling. Daar zijn voor ons – samen met Maandag – heel veel synergievoordelen te behalen.’   

Actief op overnamepad

Maandag toont stevige groeiambities en is actief op overnamepad binnen de wereld van HR-dienstverlenging. ‘De markt ontwikkelt zich razendsnel, wij willen de meest relevante en duurzame verbinder zijn tussen professionals en opdrachtgevers. Daarom sloten we al eerder deals met Solvus, TalentSourcer, WIBA IT en nu met Quinnoah Consulting,’ vertelt Freddy Verweij, CEO van Maandag Holding. ‘We richten onze blik niet alleen op de publieke maar ook op de commerciële markt en kijken naar sectoren die goed bij ons aansluiten.

Zie voor een overzicht van de grootste detacheerders in Nederland deze selectie van de ZiParena, het overzicht van dienstverleners, mogelijk gemaakt door IRIS cf.

 

.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie