"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

ZiPconomy groeit flink door, dus de redactie is verhuisd

Het team van ZiPconomy is flink uitgebreid. Om te blijven groeien was het tijd voor een ruimer onderkomen, dus per 1 januari 2019 is de redactie verhuisd.

Kennisplatform en community ZiPconomy en ons Belgische zusje (NextConomy) groeiden hard in 2018. Er sloten meer partners aan, werden meer achtergrondartikelen geschreven door onafhankelijke bloggers en de redactie zat bovenop het nieuws en de discussies over de flexibele arbeidsmarkt.

ZiPconomy houdt lezers continu op de hoogte. Om nog meer kennis te delen, mensen bij elkaar te brengen en te onderzoeken is ook het team uitgebreid. Hoofdredacteur Hugo-Jan Ruts is trots op de groei van het afgelopen jaar.

Fuzzy Firm

“Van een klein kernteam zijn we uitgebreid naar een echte Fuzzy Firm met specialisten op allerlei terreinen”, vertelt hij. “Het is natuurlijk een flexibele organisatie, maar we zitten ook vaker fysiek bijeen om kennis te delen. Daarom was het tijd voor een groter pand.”

Hij hoefde niet lang te zoeken naar het nieuwe onderkomen. Dat zit een straat verder van het oude kantoor, namelijk op de Pompoenweg 9 in Leiden. In het nieuwe pand is genoeg ruimte om verder te groeien en mensen te ontvangen. Kom dus gerust eens langs voor een kop koffie.

2 reacties op dit bericht

  1. Leuk om te horen en te zien! Ga vooral door met het goede werk en inspireer elkaar om in een ieder het beste naar boven te halen. Veel succes!

    Hartelijke groet,

    Cees Harmsen
    Assen