"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Fiverr Business introduceert Project Partner voor complexe projecten

Freelanceplatform breidt dienstverlening voor bedrijven met grotere projecten verder uit.

Freelanceplatform Fiverr heeft een nieuwe dienst voor de middelgrote tot grotere bedrijven gelanceerd, genaamd Project Partner. Organisaties met een complex project, waar veel freelancers aan meewerken, krijgen hiermee de mogelijkheid om via Fiverr Business een projectmanager in te schakelen, die het project van begin tot eind beheert.

Alles in een dashboard

Het van oorsprong Israëlische bedrijf Fiverr, opgericht in 2010, begon ooit als digitale marktplaats voor online ‘klusjes’. Met Fiverr Business, een dienst gestart in 2020, richt het bedrijf zich ook op de meer traditionele interim-opdrachten. Fiverr biedt met Fiverr Business ook extra diensten. Alle projecten, communicatie, leveringen en budgettering staan in één dashboard. Favoriete freelancers kunnen worden ondergebracht in een eigen freelance poule.

Communicatie tussen freelancers en klant

Fiverr voegt daar nu dus ook de mogelijkheid van een project partner aan toe. In een gratis consultatie leert deze persoon de omvang van het project kennen om het beste talent voor de specifieke behoeften van het project te vinden. Terwijl het project zich ontvouwt, overbrugt de Project Partner alle communicatie tussen de freelancers en de klant, zodat de levering op tijd en binnen het budget plaatsvindt. Van website-ontwikkeling tot marketingcampagnes of videoproductie, Project Partner helpt bedrijven om complexe projecten met maximale efficiëntie uit te voeren.

Complexe projecten van begin tot eind beheerd

“De Project Partner fungeert als de creatieve service director van een top notch freelancing team, en helpt alle leden naadloos samen te werken richting de voltooiing van het project,” zegt Shai-Lee Spigelman, General Manager van Fiverr Business. “We zagen Project Partner als een oplossing voor het groeiende aantal inhuurmanagers en bedrijven die zich tot Fiverr wenden voor complexe diensten en projecten waarvoor de inzet van meerdere freelancers op ons platform nodig is.”

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie