"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Uitzendplatform Staffyou haalt investering van 1 miljoen op

Investering beschikbaar voor verdere nationale- en internationale uitbreiding.

Staffyou heeft een investering van ruim 1 miljoen euro aan groeikapitaal verkregen van de Euro-Rijn Group. Staffyou is een digitaal uitzendplatform waar opdrachtgevers in de horeca, retail en logistiek 24/7 flexibel personeel kunnen inhuren op basis van profielen met reviews. Het personeel, voornamelijk studenten, bepalen zelf waar en wanneer zij werken en kunnen direct schakelen met opdrachtgevers. De medewerkers zijn in dienst of werken freelance.

Met de kapitaalinjectie verkrijgt Euro-Rijn Group een minderheidsbelang in Staffyou. De Euro-Rijn Group is een van oudsher logistieke dienstverlener, die sinds enkele jaren ook op bescheiden schaal actief is in de wereld van Staffing en HR.

Digitalisering uitzendbranche

Ruben Donker, Chief Technology Officer van Staffyou: “We zien steeds meer bedrijven in de uitzendbranche die met een zelfontwikkeld platform werken. Wij denken dat in de nabije toekomst de markt geheel uit software bedrijven bestaat die personeel leveren in plaats van uitzendbureaus die een standaard software pakket gebruiken.”

Nationale- en internationale uitbreiding

Staffyou is momenteel actief in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Founder en CEO, Pavle Beslic van Staffyou: “De komende jaren staat nationale uitbreiding op de agenda. Binnen 5 jaar moet Staffyou een internationale speler zijn. Ook blijven we onze SAAS-tak door ontwikkelen. Wij gaan ons komend jaar ook verdiepen in mogelijke overnames van interessante uitzendpartijen.”

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie