"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Storify verslag Conferentie Toekomst van Werk 2015, 11 juni 2015

Een verslag van de conferentie Toekomst van Werk, op basis van een selectie van tweets.

Een unieke bijeenkomst, op een bijzondere plek, over de gevolgen van maatschappelijke, economische en technologische veranderingen op het werk en leven van mensen. Met o.a. Lynda Gratton, Jonathan Holslag, Annet de Lange, Rene ten Bos en Aukje Nauta op 11 juni 2015. Georganiseerd door dNHacademy, HRcommunity en ZIPconomy. Een verslag van deze mooie dat op basis van tweets.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie