"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

ZiPconomy Seminar ‘Anders Werken, Anders Organiseren: Flexibiliteit, Lenigheid en Leiderschap’

Donderdagmiddag 21 november. SER gebouw Den Haag. Kom! En praat mee, ervaar, inspireer, ontmoet en ontdek!

Donderdagmiddag 21 november organiseert ZiPconomy weer het Seminar ‘Anders Werken, Anders Organiseren’. Centraal staat het thema ‘Flexibiliteit, Lenigheid en Leiderschap’. Ook dit jaar is het seminar weer bij de SER in Den Haag.

ZIPconomy seminar 2013 Poster
klik voor volledig programma

Hoe en waarom zijn organisaties aan het transformeren? Welke onderstromen zijn er in de maatschappij en arbeidsmarkt? Wat betekent het werken in netwerken, de mix van ‘vast en flex’ in teams en organisaties voor HR, recruitment, inhuur en management? En welke nieuwe eisen stelt dat aan (interim) professionals?

Actuele thema’s. Ze worden belicht vanuit allerlei dimensies: wetenschap, praktijk, onderzoek, jongeren. Geen lange verhalen, maar korte, krachtige presentatie. Voor u, maar zeker ook met u. Dialoog en discussie. Uitgebreid de gelegenheid om met elkaar over deze thema’s in gesprek te gaan.

Dit seminar is ook een platform voor jong talent. In de finale ronde strijden drie genomineerden om de ZiPconomy Scriptieprijs: de prijs voor het beste masteronderzoek naar de flexibilisering van de kenniseconomie.

Kortom: een middag boordevol informatie. Een interactief programma met visionaire sprekers over nieuwe organisaties en leiderschap, verhalen en ervaringen uit de praktijk, een deskundige jury en enthousiaste studenten. Inzichten vanuit verschillend perspectief, vanuit verschillende generaties. Met de toekomst, over de toekomst.

Praat mee, ervaar, inspireer, ontmoet en ontdek!

  • Eigenzinnige meningen van o.a. Jan Rotmans, Arjan van den Born, Tica Peeman en Wiebe Draijer
  • Praktijkcases van o.a. Buurtzorg, StudentenWerk en ABN AMRO
  • Nieuwe inzichten uit de beste masteronderzoeken.
  • Discussie en dialoog o.l.v. dagvoorzitter Kamran Ullah.

Meld je nu aan en ontvang gratis het boek The Fuzzy Firm van Arjan van den Born (t.w.v. € 24,95).

jan rotmansarjan van den born tica peeman wiebe_draaijer kamran_ullah

Hoofdsponsor: AIM4
Sponsors: SinuoCompagnon , StudentenWerk en Staffing Mangement Services
Mediapartners: HRcommunityManagementboek.nl en Managementteam.

Hugo-Jan Ruts is 'editor-in-chief' en uitgever van ZiPconomy. Bekijk alle berichten van Hugo-Jan Ruts