"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Wel of niet een MSP inzetten in de strijd om het schaarse talent? | Webinar

24 mei 2022

Het managen van flexibel talent en leveranciers via een Managed Service Provider (MSP) kan uw organisatie aanzienlijke voordelen opleveren. Wat is dan beter dan aan gebruikers van MSP-diensten zelf te vragen naar het waarom en hoe van deze samenwerking?

Ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe MSP Onderzoeksrapport (editie 2022/23) van ZiPconomy & NextConomy praten tijdens dit webinar met:

  • Frank Janssen, Head of Procurement & Vendor Management bij Aegon en
  • Patrick Janssen, Strategisch Inkoper Contingent Workforce bij Alliander.

Het MSP Onderzoeksrapport geeft een gedetailleerd overzicht van de spelers in Nederland en België. Daarin schetsen we de recente trends en ontwikkelingen in dit deel van de arbeidsmarkt en zetten we u als lezer door middel van de Kieswijzer op weg om met kennis en inzicht een onderbouwde keuze te maken in uw mogelijke MSP partner.

Deelnemers aan het webinar krijgen achteraf een digitaal exemplaar van het webinar toegestuurd.

Voor wie?

Huurt jouw organisatie grote aantallen externen in? Dan is dit een unieke kans om te leren van de ervaringen van een gebruiker van MSP diensten. Zoals steeds zijn onze webinars interactief en is er gelegenheid om vragen te stellen. Interessant dus voor iedereen met rol in talent acquisitie, inkoop, inhuur en HR.

Inschrijven