"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

VMS systemen en de strijd om schaars talent. Twee klantcases

28 maart 2023

In deze tijden van structurele schaarste aan talent omarmen steeds meer organisaties ook ingehuurde talenten. Een VMS, Vendor Management System, is dan een noodzakelijke tool bij het ondersteunen van de processen voor het vinden en beheren van deze tijdelijk talenten. De nieuwe lichting VMS-systemen biedt inhurende organisaties veel functionaliteit, maar ook de User Experience kreeg de nodige aandacht.

– Huurt ook jouw organisatie op grote schaal externe talenten in?
– Werk je met grote aantallen leveranciers van talent, van uitzendarbeid, over freelancers, aanneming van werk (SoW) tot project sourcing?
– Wil je je laten inspireren door de ervaringen en inzichten van gebruikers van dergelijke VMS-systemen?

Volg dan op 28 maart vanaf 9.00u het gratis webinar met drie ervaren VMS gebruikers. Marleen Deleu, CCWP van NextConomy Mark van Assema van ZiPconomy gaan in gesprek over de trends en tools in de wereld van inhuur, maar ook jouw vragen laten we aanbod komen. Kortom, een webinar om niet te missen!

Dit webinar wordt door ZiPconomy en NextConomy georganiseerd naar aanleiding van de lancering van de 6de editie van het VMS Onderzoeksrapport op 23 maart 2023. Het rapport is vanaf 23 maart gratis te downloaden op beide websites

Inschrijven