"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Themabijeenkomst detacheren & de arbeidsmarkt van nu

13 juni 2022

Onder de titel “Detacheren & de arbeidsmarkt van nu” organiseert de VvDN een “live” bijeenkomst voor leden, niet-leden en relaties.

Doel bijeenkomst: Bewustwording creëren bij politiek en aanwezigen dat ‘we niet om detacheren als waardevolle vorm van werk’ heen kunnen, onderbouwd met verhalen, feiten en resultaten, waardoor duidelijk is dat detacheren een aparte positie verdient en in de wet verankert dient te worden. Onder andere zal met politici wordt besproken hoe de VvDN graag detacheren verankerd zou willen zien in de wetgeving (hiertoe is inmiddels een discussie stuk opgesteld). Tevens zullen de resultaten van een enquête onder gedetacheerden worden besproken en wordt nader ingegaan op de resultaten uit de VvDN MarktMonitor. Tenslotte staan ook de ontwikkelingen rondom de te creëren VvDN CAO op het programma. Kortom, een veelzijdig en informatieve bijeenkomst die zal worden afgesloten met een informele netwerkborrel.

Tijdstip en locatie: maandag 13 juni 2022 tussen 15.00u en 16.30u met afsluitende borrel in hotel Babylon, Bezuidenhoutseweg 53 in Den Haag.

Inschrijven