Summer College Tour ‘Professioneel Organiseren van Externe Arbeid’

19 september 2019

In één middag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het professioneel organiseren van externe arbeid. U hoort het tijdens de Summer College Tour van 2019! Een evenement dat HeadFirst Group in samenwerking met Nétive VMS en AevesBenefit organiseert. Onder het deskundig voorzitterschap van Joanne Littooij komen de aanwezige deelnemers en experts maximaal tot interactie. A la College Tour bevraagt en confronteert iedereen elkaar eerlijk en direct. En natuurlijk bent u uitgenodigd om de gasten alles te vragen waar u nog nieuwsgierig naar bent. Aan het einde van deze dag heeft u:

  • tips om het rendement van uw leveranciers direct te verbeteren;
  • inzicht hoe u voor uw organisatie de inhuurstrategie kunt vormgeven en verbeteren;
  • onbetaalbare lessen geleerd van praktijksituaties bij uw collega organisaties.

Bent u (mede)verantwoordelijk voor HR of Inkoop, huurt u als manager regelmatig personeel in, of bent u als CPO, COO of CFO portefeuillehouder of anderszins belanghebbend, dan kunt u deze middag niet overslaan. Meld uzelf en een eventuele collega of introducé aan voor de College Tour in Eindhoven.

 

Programma

13.00 – 13.30 uur: Inloop

13.30 – 13.40 uur: Welkomstwoord door Joanne Littooij en Paul Oldenburg (Staffing MS)

13.40 – 14.40 uur: Ron Bosma (TalentIn)
Keynote speaker in de College Tour is Ron Bosma van TalentIn. Ron heeft als founding father van Randstad Sourceright de wereld rondgereisd en is beter dan wie ook op de hoogte van alle internationale ontwikkelingen op het gebied van inhuur van extern personeel. Ontwikkelingen waar ook wij in Nederland van kunnen leren. Een agile aanpak, waarbij continue innovatie van het inhuurproces is geborgd, vormt volgens hem de sleutel tot succes. Hierbij is een modern Vendor Management Systeem van belang, maar ook de ontsluiting van arbeidsmarktdata en aansluiting op nieuwe technologie.

14.40 – 15.00 uur: Chris Neddermeijer (Nétive VMS)
Supporting presentaties zijn er van Netive VMS specialist en oprichter Chris Neddermeijer, waarin hij de Artificial Intelligence applicatie ‘Einstein’ uitlegt en loslaat op een inhuurdatabase met gegevens van aanvragen, aanbiedingen en plaatsingen van extern personeel van de laatste 5 jaar. Hier zijn zeer interessante conclusies uit te trekken!

15.00 – 15.15 uur: Pauze

15.15 – 15.40 uur: Stefan de Jong (AevesBenefit)
AevesBenefit verzorgt met inkoopconsultant Stefan de Jong een bijdrage over inkoop- en aanbestedingsstrategieën, marktbenaderingen, contractvormen en manieren van contractmanagement. Wat werkt in welke situatie wel en wat niet? Welke valkuilen, do’s en dont’s zijn er?

15.40 – 16.40 uur: Professioneel inhuren in de praktijk 
Maurice Cloosterman, Alliander

16.40 – 17.00 uur: Afsluiting door Joanne Littooij en Paul Oldenburg (Staffing MS)
Tot slot zal Joanne samen met Paul Oldenburg, mede-auteur van het boek Professioneel Inhuren van Flexibele Arbeid, de middag samenvatten en u begeleiden richting de borrel met Nederlands beste bitterbal.

17.00 – 18.00 uur: Borrel

Praktische informatie


  • 19 september: Het Ketelhuis, Dr. Poletlaan 45, 5626 ND Eindhoven

Tijd: 13:00-18:00 uur
Kosten: Gratis
Doelgroep: HR-verantwoordelijken, inkopers, managers en directeuren van opdrachtgevers (CPO, COO & CFO) die momenteel extern personeel inhuren

Inschrijven