Interim-management markt anno 2019

29 november 2019

  Bureau event: onderzoek & discussie

In opdracht van, en in samenwerking met, ABN AMRO heeft ZiPconomy een onderzoek uitgevoerd naar de interim-management markt anno 2019.

Naast een vragenlijst onder bureaus zijn er verschillende discussiebijeenkomsten geweest plus diepte interviews met directieleden van interim-management bureaus. In totaal zijn zo’n 70 bureaus, gespecialiseerd in het bemiddelen van interim-managers voor veranderopdrachten, meegenomen in het onderzoek.

(Mocht u de vragenlijst  hieromtrent gemist hebben of nog geen gelegenheid gehad hebben deze in te vullen, dan kunt u dat via deze link alsnog doen. Uw inbreng wordt zeer gewaardeerd. ) 

Wij nodig directieleden/partners van interim-management bureaus harte uit om aanwezig te zijn op vrijdagmiddag 29 november 2019 bij ABN AMRO op het hoofdkantoor aan de Zuidas in Amsterdam. 

Samen met Han Mesters, sector banker zakelijke dienstverlening, presenteren Joke Twigt en Hugo-Jan Ruts van ZiPconomy dan de uitkomsten van het onderzoek naar de interim-management markt anno 2019. Met de aanwezige bureaus en een aantal kritische ‘outsiders’ gaan we in gesprek over de actuele stand van zaken van de bureau-markt en de toekomst.

  • Aanwezigen ontvangen een exemplaar van het onderzoeksrapport.
  • Het volledige programma ontvangt u bij bevestiging van uw inschrijving.

Aanmelden

  • De doelgroep van dit event zijn directieleden/partners van interim-management bureaus.
  • U kunt zich via onderstaand formulier inschrijven.
  • Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Ik ga ermee akkoord dat ZiPconomy mijn gegevens - uitsluitend het behoeve van dit event - mag opslaan en verwerken.