"Exploring the future of work & the freelance economy"

Informatiesessie | Wet Arbeidsmarkt in Balans

19 september 2019

De Wet Arbeidsmarkt in Balans, kortgezegd de WAB. U heeft het de laatste tijd vast vaak gehoord, maar wat is dit nou precies en wat betekent het voor uw organisatie? Eind mei heeft de Eerste Kamer de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) behandeld. De wet wordt vanaf 1 januari 2020 definitief van kracht en heeft grote gevolgen voor o.a. payrollorganisaties. Voorbereiden op verandering is belangrijk en daar helpt Brainnet u graag bij.

Informatiesessie

Brainnet organiseert op donderdag 19 september een informatiesessie over de WAB.
Deze sessie is speciaal voor uitzenders, detacheerders en payrollorganisaties.

  • Donderdagochtend 19 september a.s. ;
  • Ontvangst met koffie, thee en lekkernij vanaf 9.30 uur;
  • Het programma duurt van 10.00 tot circa 11.30 uur;
  • De sessie vindt plaats bij Woudschoten te Zeist;
  • U kunt kosteloos deelnemen aan deze sessie.

Programma

Joyce Snijder zal tijdens de informatiesessie spreken. Zij is werkzaam als Advocaat bij Wijn & Stael en zal de belangrijkste consequenties van de WAB in kaart brengen.

Over Joyce

Joyce is gespecialiseerd in flexibele arbeidsrelaties. Zij adviseert dagelijks over de juridische implicaties van payrollen, uitzenden, detacheren, het in- en uitlenen van arbeidskrachten, de inzet van zzp’ers en de steeds veranderende wetgeving die hieraan ten grondslag ligt. De 2018 editie van Legal 500 beveelt Joyce aan voor haar specifieke kennis en kunde op het gebied van flexibele arbeidsrelaties.

Meer informatie en aanmelden